Ususret ljetu na prekrasnom Hvaru uz odmor u Fontana Resortu 2* u Jelsi na bazi 2, 3 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe i 1 dijete do 11,99 g. te zabavu i opuštanje u bazenima!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 01.06. do 14.06.2024.

U traganju za kreiranjem nezaboravnog doživljaja, hoteli širom svijeta često crpe inspiraciju iz prirode, kulture pa čak i mitologije. Jelsa na otoku Hvaru ističe se po svojoj prirodnoj ljepoti, bogatoj baštini i kulturnom značaju. 

Fontana Resort 2* uključio je prirodne elemente, posebno vjetrove i biljke, u nazivima svojih objekata kako bi naglasili prirodnu povezanost.

Paviljoni naziva poput - Maestral, Levanat i Burina-Myrtus, Tamarix, Ficus i Laurus -odaju počast vjetrovima i bilju koji oblikuju otok Hvar. Ovi paviljoni pružaju priliku da se opustite i uživate okruženi mirnom atmosferom. 

Fontana Resort je odmaralište koje već godinama stoji kao simbol harmoničnog spoja prirode, kulture i gostoprimstva.

Središnji dio Fontana resorta je naš prekrasan restoran i bar pored bazena, iz kojeg možete uživati u neprekidnom plavetnilu, gdje se kristalno čisto more spaja s nebom. Restoran je okružen paviljonima u kojima su smještene sve sobe i apartmani. Glavna usluga našeg resorta je polupansion – doručak i večera na bazi švedskog stola.