Oduševite se antičkim i prirodnim ljepotama i šarolikom ponudom Pule i okolice uz odmor na 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Pula City Center Accommodation!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mogućnost nadoplate za izlet za Nacionalni park Brijuni, pulski Amfiteatar i izlet Fish picnic. Kupon vrijedi do 14.06.2024.

Pula City Center Accommodation

Smještaj Pula City Center nalazi se u samom centru Pule, na samo 500 metara od slavoluka Sergijevaca i 1 km od Augustovog hrama. Sadrži besplatni WiFi u svim prostorijama. U sklopu objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište.

U ponudi Vas očekuju i domaće istarsko piće dobrodošlice, besplatno svježe voće i grickalice kroz cijeli boravak i besplatni parking!

Popusti za ručak/večeru kod poslovnih partnera!

Sve sobe u ovom privatnom smještaju sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima. Sve sobe obuhvaćaju kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom.

U sklopu objekta dostupan je pult za organizaciju izleta gdje gosti mogu pitati za savjete o cjelodnevnim izletima i putovanjima. 

Arheološki muzej nalazi se na približno 450 metara, a poznata Pulska Arena udaljena je približno 1 km.

Mogućnost nadoplate za Nacionalni park Brijuni 01.-14.06. 40€/osobi; za pulski Amfiteatar 10€/osobi; za izlet Fish picnic - potraga za dupinima uz zalazak sunca i večeru na brodu 50€ po osobi.