Uživancija na Malom Lošinju uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 odraslih ili 2 odraslih i 1 dijete do 5 g. u Hotelu Aurora 4*, opuštanje u bazenima, sauni i relax zoni u Aura Botanical Spa...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za odabranu opciju termina.

Svoju izvrsnost HOTEL AURORA 4* najbolje dokazuje brojnim nagradama i priznanjima, a još atraktivnijim ga čini nenadmašna lokacija, usred zelenila stoljetne borove šume, na korak od mora. Smješten odmah iznad plaže Veli žal, u lošinjskoj Sunčanoj uvali, hotel Aurora je omiljeni izbor za odmor, poslovne skupove i kongrese.

Standard sobe su dvokrevetne sobe koje imaju dva ležaja ili francuski ležaj (160 cm širine). Interijer u vedrim i svijetlim tonovima odražava prirodu otoka, a u mirisima borove šume uživat ćete na vlastitom balkonu s pogledom na park stranu.

Standard plus sobe su dvokrevetne sobe s mogućnošću dodatnog ležaja, idealne za do 3 osobe. Dizajn modernih i jednostavnih linija u svijetlim tonovima odražava prirodu otoka, a u mirisima borove šume uživat ćete na vlastitom balkonu. Sobe su na morsku stranu.

Besplatno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom i vanjskog bazena s morskom vodom, ogrtača i wellness papuča tijekom boravka, saune i relax zone u Aura Botanical Spa (prema raspoloživosti)!

Aura Botanical Spa slavi ljepotu terapije bojama, svjetlošću i mirisima kroz vaše ljekovito spa putovanje. SPA centar prostire se na 1500 m2 i raduje nas što vam možemo poželjeti dobrodošlicu u naš botanički svijet čuda. Sezonsko bilje i svježe cvijeće u cvatu čine dio naše jedinstvene ponude tretmana i pridonose ozračju tišine i spokoja.

LOŠINJ je jedan od najčarobnijih skrivenih dragulja Hrvatske i savršen je bijeg za svako godišnje doba. Bilo da se želite opustiti i napuniti energijom, biti aktivni ili raditi oboje, pronaći ćete nešto što će svi voljeti.