[NOVO] Uživajte u ranom ljetnom odmoru na obali Crne Gore uz 3, 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Palas 4* u Petrovcu!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 348,00 €
Uštedi još 18,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 18,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

GRATIS 1 dijete do 2 godine s dvoje odraslih! Kupon vrijedi do 29.06.2024.

HOTEL PALAS 4* nalazi se u Petrovcu, malom primorskom mjestu koje karakterizira blaga mediteranska klima, prekrasne pješčane plaže i skrivene uvale.

 Sam hotel nalazi se u središnjem dijelu naselja, u uvali Petrovačkog zaljeva, s pogledom na dva otoka: Katič i Svetu Neđelju. 

Atrakcije ovog malog mjesta čine ga pogodnim za obitelji, starije osobe, parove i sve one koji traže idilično okruženje za odmor. Hotel Palas nalazi se na samoj obali mora, s izravnim pristupom šetnici uz koju se nalaze brojne zanimljive atrakcije.

 Dosadašnji gosti ga hvale kao "hotel s najljepšim pogledom na svijetu", a sa samo 18 kilometara od Budve i 10 km od Svetog Stefana, Palas je epicentar svih turističkih aktivnosti na crnogorskoj obali. 

Cjelokupni izgled obogaćen je nedavno dograđenim hotelskim sadržajima, kao i modernim wellness i spa centrom. 

S obzirom na lokaciju i ponudu hotela, idealan je za obiteljski odmor, MICE turizam, svadbene svečanosti, koktele i mnoge druge događaje.