NOVO - uživajte u otvaranju ljetne sezone uz 3, 5 ili 7 noćenja ili špici ljetne sezone uz 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Castellastva Hotelu 4* u Petrovcu u Crnoj Gori!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 330,00 €
Uštedi još 17,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 17,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

GRATIS 1 dijete do 2 godine s dvoje odraslih! Kupon vrijedi za 31.05.-29.06. ili 29.06.-31.08.2024.

Castellastva Hotel 4* se nalazi u središtu Petrovca, malog primorskog mjesta s prirodnim ambijentom među borovima i maslinicima, udobno smješteno između valovitih brežuljaka s pogledom na Jadransko more. 

Udaljen samo 150 metara hoda od obale, hotel je idealno mjesto za obitelji ili starije goste željne opuštajućeg odmora. Naziv hotela dolazi od talijanske riječi "castellastua" što je bila venecijanska utvrda izgrađena u 16. stoljeću. Prije toga nosio je naziv Kaštel Lastva, što znači "Petrovac uz more" te na taj način čuva i podsjeća na tradiciju turističkog razvoja grada. 

Za novu mediteransku priču značajno je preuređen i sam kompleks, što se može vidjeti u avangardnom, modernom stilu novog lobija, ambijentalnog restorana i 185 lijepo uređenih soba i apartmana. 

Čim uđete u naše predvorje očarat će vas paleta pastelnih boja. Mnoštvo umjetničkih ukrasa uokolo odaje muzejski osjećaj razigranosti koji djeca odmah shvaćaju i obožavaju. 

Ispred ulaza u hotel nalazi se mala terasa koja je savršeno mjesto za kavu i odmor prije ili poslije šetnje plažom. 

Kratka šetnja provest će vas kroz prekrasne zelene površine s raznim biljkama, prostor za teretanu i vanjsko igralište, kao i malu terasu s bazenom. Ovo mjesto mnogi smatraju alternativom za svako iskustvo na plaži.