PodržimoNaše

Zaboravite na bore mrštilice ili smijalice! Baby botox u Poliklinici Oftalma, u Splitu, za samo 899 kn! Trajanje botoxa: 6 mjeseci!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Umanjite ili uklonite bore ovim super tretmanom u Splitu, uz čak 65% popusta! Baby botox izvodi se u 20 točaka čela, čeonih te očnih boda sa sveukupno 11 uboda iglom!

Ponuda uključuje:

Poliklinika Oftalma, Split - Baby botox u 20 točaka čela, čeonih te očnih bora - 11 uboda iglom.

Trajanje Volbella botoxa: 6 mjeseci.

Adresa Poliklinike: Ćiril-Metodova 9, 21 000 Split.

Tijekom života mišiće obrva pomičemo stotinama tisuća puta. Kao rezultat toga, živci iz navike uzrokuju kontrakciju mišića. To dovodi do pojave trajnih bora na čelu i okolo njega, što čovjekov izgled ne čini samo starijim, nego i mrzovoljnim i umornim. Kada se Botox ubrizga u te mišiće, blokiraju se živčani signali, mišići se opuštaju i bore izravnavaju. Botox se pažljivo i precizno aplicira u vrlo malim količinama u lice pacijenta te blokira rad pojedinih mišića koji sudjeluju u mimici lica. Time se umanjuju i uklanjaju bore na licu, koje nastaju snažnim djelovanjem tih mišića.

Može se početi primjenjivati kod pojave prvih znakova starenja tj. nakon 30 god. Tada se ostvaruje preventivni učinak tako što uz sprečavanje produbljenja već postojećih bora prevenira nastanak novih bora. Botoks odnosno botulinum toksin nije filer, botoks je toksin bakterije koji onemogućuje rad mišića ili grupe mišića na određeno vrijeme što čini da bore nastale uslijed mimike nestanu, a koža mirnog lica se, ukoliko je dovoljno mlada i nije došlo do potpunog uništenja kolagena na dnu bora, može regenerirati.

U poliklinici radi dr. medicine spec. anasteziolog  Vera Kozomara sa višegodišnjim iskustvom, dr. medicine spec. oftalmologije Saša Kozomara sa višegodišnjim iskustvom te med. sestra Alena Ađuka.

Potrebno se javiti u polikliniku i dogovoriti termin za botox na telefone (021) 486 763 ili 095 3003 303.