AKCIJA! Super BODY CREATOR program garantiranog mršavljenja! 40 tretmana mršavljenja u Zagrebu i Osijeku, uz čak 84% popusta i pismenu garanciju! AMEX i Diners na rate!

238 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme je da napravite nesto za sebe i za svoje zdravlje! Crno Jaje i Body Creator pripremili su za Vas vrhunski paket mršavljenja od čak 40 izbalansiranih tretmana u Body Creator centrima u Zagrebu i Osijeku!

Body Creator metoda temelji se na najpoznatijoj svjetskoj metodi mršavljenja tzv. termo-slim metodi, što zapravo znači mršavljenje uz pomoć topline.

Ona se sastoji se od kombinacije aktivne vježbe u specifičnoj termo-kapsuli zagrijanoj na 37 °C, tretmana infra-crvenim zrakama i/ili ozonom i pravilnog načina prehrane, pojačanog individualno namijenjenom suplementacijom.

Kako bi se na zdrav i što prirodniji način postigli željeni rezultati te vitka linija, u Body Creatoru ništa nije prepušteno slučaju i ništa ne smije biti izostavljeno. Jedino se pridržavanjem svih koraka ove specifične metode dolazi do gubitka centimetara na ciljanim dijelovima našeg tijela, do razbijanja tzv. „narančine kore“, odn. celulita te blistavog i sjajnog tena, što stručni tim Body Creatora i potkrepljuje pismenim jamstvom za dogovorene rezultate.
 
Ponuda uključuje:

Super Body Creator Program" - 40 tretmana mršavljenja u centru Body Creator u Zagrebu i Osijeku.

Tretmani uključuju:

10 tretmana u termo kapsuli;

10 tretmana u infra crvenim kapsulama ili suhim ozonskim kupkama;

10 kružnih treninga za učvrščivanje tijela;

5 tretmana elektro lipolize;

5 tretmana Body Wrapinga.

Uključeno: Metabolička analiza tijela i nutricionističko savjetovanje.

Svaki tretman traje cca 30 min!

TRETMANE U OSIJEKU MOŽETE POČETI KORISTITI OD 15.03.2015.!

VJEŽBANJE U TERMO KAPSULAMA

Višestruke su koristi vježbanja u Body Creatorovim termo-kapsulama. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga.

Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije, kao rezultat utjecaja topline, je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.

INFRA CRVENA KAPSULA

Body Creatorove infra-crvene zrake pospješuju topljenje masnih naslaga, uklanjaju otrove iz tijela, otvaraju pore i prodiru do čak 3 cm u dubinu. Osim toga, infra-crvene zrake su zaslužne za dubinsko čišćenje kože, otvaranje pora i eliminaciju mrtvih stanica. Upravo je zahvaljujući djelovanju ovih zraka koža čišća, sjajnija i mekša - bez akni i ekcema.Osim znatnih poboljšanja u obujmu i tonusu kože, ove zrake pojačavaju i mikrocirkulaciju, što pak doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama, a time i ubrzanom smanjenju celulita. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka takvog tretmana i u tome je zaista jedinstven.


OZONSKA KUPKA

Ozon (O3) glasi kao jedan od najsnažnijih i najdjelotvornijih sterilizatora i dezinfeksa poznatih čovječanstvu. Njegova je karakteristika da čim dođe u dodir sa zagađenom okolinom (gljivicama, virusima, plijesni i bakterijama), inicira odvajanje trećeg atoma kisika od ozonske molekule, nakon čega se trenutačno veže za onečišćenje, neutralizirajući ga i uništavajući ga. Body Creatorove ozonske kupke, osim pročišćavanja tijela od otrova, potpomažu i u topljenju masnih naslaga u potkožnom tkivu. Toplina, koja je i ovdje neizostavan faktor, širi pore na koži i krvne žilice, što pak olakšava molekuli ozona da uđe u masnu stanicu i pospješi njen raspad.

ELEKTRO LIPOLIZA

Elektrostimulacija je niskofrekventna struja koja pospješuje izmjenu tvari i pospješuje cirkulaciju. Kombinira se sa infra crvenim zrakama jer se ta kombinacija pokazala vrlo učinkovitom u smanjenju celulita i limfnoj drenaži.

BODY WRAPPING

Body wrapping se vrši posebnim tzv. "svemirskim hlačama" s infra-crvenim zrakama i nanošenjem vrhunskih aktivnih supstanci na samu kožu. Krajnji rezultat je smanjenje celulita i centimetara u obujmu. Odijelo je dizajnirano po strukturi tijela i zorno ga opisuje, a iz njega zrače blagotvorne infra-crvene zrake. Znanstvena studija vitalnosti je dokazala da su one izvor energije za organizam. Frekvencija infra-crvenih zraka je jednaka frekvenciji vježbanja u atomskim ćelijama, što znači da se radi o trenutačnom probijanju energije u organizam. Infra-crvene zrake mogu istovremeno vibrirati, što povećava prodiranje vibracije u unutrašnjost stanica, aktivira njihovo oblikovanje, pospješuje cirkulaciju krvi te pojačava metabolizam.

KRUŽNI TRENINZI ZA UČVRŠČIVANJE TIJELA

KružnI treninzi pod stalnim stručnim vodstvom uključuju personalizirani trening snage, fleksibilnosti i cardio trening u istoj jedinici vremena, što dopušta hidraulični sustav i sprave koje zapravo svakim pokretom imaju opterećenje s dvostrukim efektom. Kompletni trening za sve skupine mišića obavi u samo 30 minuta, a troši i do 600 kalorija u jednom treningu.

Možete odabrati jedan od dva Body Creator centra u kojem ćete odraditi tretmane:

Body Creator Centar Vrbani, Zagreb, Listopadska 11, tel; 3873913, 4812571 i Body Creator centar Osijek, Reisnerova 100, tel: 092/ 26 01 245!

Želite pokrenuti vlastiti posao? Možda je vrijeme da postanete dio uspješne Body Creator franšize, nazovite bilo koji od gornjih Body Creator centara i dodatno se informirajte!