Uživajte u specijalitetima u dvoje ili sa društvom! Restoran & pivnica Makedonski Merak na Savskoj cesti 56 u Zagrebu poziva Vas na bogatu platu s prilozima i pivom za 2 ili 4 osobe!

13 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 33,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon se može iskoristiti svaki dan, osim subotom! Petkom živa muzika! Kupon vrijedi do 15.07.2024.

Dođite i osjetite dašak zemlje sunca gdje se spajaju okusi Balkana, Mediterana i Orijenta!

Opcija 1) PLATA za 2 OSOBE: pohana punjena paprika, pohane tikvice i patliđani, pohani sir, nafora (pečeni kruh sa sirom), pohani pileći prutići, domaći ajvar i pinđur, tartar umak + 2x 0.5l piva (tamno, rezano ili svijetlo)

Opcija 2) PLATA za 4 OSOBE: ćevapi, punjeni lungić, vratina, pileći batak i zabatak otkošteni, šiš, krumpir ploške, povrće sa žara, ajvar, luk, domaće lepinje + 4x 0.5l piva (tamno, rezano ili svijetlo)

Uz ugodan rustikalni ambijent, ljubazno osoblje i vrhunske makedonske specijalitete priuštiti ćemo Vam nezaboravni merak i užitak duše.

Organiziramo sve vrste obiteljske proslave te poslovne susrete. U našoj pivnici i restoranu možete se opustiti u mirnom kutku u originalnom ambijentu terase ili caffe bara. Veselimo se Vašem dolasku!