NOVO - Thermal Resort Lendava poziva Vas na idiličan odmor na bazi 2 dana i 1 noćenja ili 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe uz kupanje u Termama Lendava i dodatne sadržaje!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 122,00 €
Uštedi još 7,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 7,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi za odabrani termin.

Thermal Resort Lendava povezuje hotel, apartmansko naselje i kamp, ​​a sve to prati bogata dopunska termalna ponuda za dušu i tijelo. Našim gostima nudimo sve što im je potrebno za opuštajući i ugodan bijeg od svakodnevice.

Resort se nalazi na rubu najistočnijeg slovenskog grada – Lendave, podno slikovitih lendavskih vinograda, na nadmorskoj visini od 160 m, nedaleko od državne granice s Mađarskom i Hrvatskom. Usred krajolika poznatog po vinorodnim brežuljcima, uživajte i opustite se u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi kakvu nećete pronaći nigdje u Europi. Voda puna parafina poznata je po svojoj jedinstvenoj zelenoj boji koja smiruje i osigurava potpuno opuštanje. Fosilno aktivna hipertermomineralna voda je prirodno ljekovito sredstvo i na izvoru ima temperaturu od 62ºC.

Neograničen ulaz u terme svaki dan boravka (a na dan dolaska već od 08h i na dan odlaska do 20h) ● vodeni aerobik po programu ● besplatno korištenje biljara i stolnog nogometa u prostoriji za druženje ● kupon za posjet kući gibanice s uključenom degustacijom

EXTRA pogodnost: u opciji 2 noćenja uključen 1x ulaz u saune - 2 finske, 1 parna, 1 infracrvena sauna!

Ljubitelji vode doći će na svoje u Termalnoj rivijeri koju čini osam bazena s ljekovitom parafinskom vodom koji se prostiru na 1849 m². Hotelsko termalno kupalište nudi unutarnje i vanjske bazene s termomineralnom vodom, upotpunjene slapovima, vodenim masažama i brzom rijekom. Djeca se mogu zabaviti u bazenu s toboganima, a ljeti će osvježenje pružiti olimpijski bazen.

Resort je također idealan izbor za one koji svoj odmor žele provesti aktivnije – odlična je polazna točka za planinare i bicikliste, a oko hotela postoje mnoge označene pješačke i biciklističke staze.