NOVO - Thermal Resort Lendava poziva Vas na odmor na bazi 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odraslih ili 2 odraslih i do 3 djece do 13 g. uz kupanje u Termama Lendava i dodatne sadržaje!

Super cijena 244,00 €
Uštedi još 13,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi od 31.05. do 16.06. ili od 23.06. do 28.06.2024.

Thermal Resort Lendava povezuje hotel, apartmansko naselje i kamp, ​​a sve to prati bogata dopunska termalna ponuda za dušu i tijelo. Našim gostima nudimo sve što im je potrebno za opuštajući i ugodan bijeg od svakodnevice.

Studio apartman za 2 odrasle osobe ima spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju i odvojenu kupaonicu ● apartman 2+1 za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 13 g. ima odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak s kaučem, kuhinju i odvojenu kupaonicu ● apartman 3+1 za 2 odrasle osobe i 2 djece do 13 g. ima odvojenu spavaću sobu + jedan krevet, dnevni boravak s kaučem, kuhinju i odvojenu kupaonicu ● apartman 4+1 za 2 odrasle osobe i 3 djece do 13 g. ima 2 odvojene spavaće sobe, dnevni boravak s kaučem, kuhinju i odvojenu kupaonicu

Resort se nalazi na rubu najistočnijeg slovenskog grada – Lendave, podno slikovitih lendavskih vinograda, na nadmorskoj visini od 160 m, nedaleko od državne granice s Mađarskom i Hrvatskom. Usred krajolika poznatog po vinorodnim brežuljcima, uživajte i opustite se u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi kakvu nećete pronaći nigdje u Europi. Voda puna parafina poznata je po svojoj jedinstvenoj zelenoj boji koja smiruje i osigurava potpuno opuštanje. Fosilno aktivna hipertermomineralna voda je prirodno ljekovito sredstvo i na izvoru ima temperaturu od 62ºC.

Neograničen ulaz u terme svaki dan boravka (a na dan dolaska već od 08h i na dan odlaska do 20h) ● vodeni aerobik po programu ● besplatno korištenje biljara i stolnog nogometa u prostoriji za druženje ● 1x ulaz u saune (2 finske, 1 parna, 1 infracrvena sauna)

Ljubitelji vode doći će na svoje u Termalnoj rivijeri koju čini osam bazena s ljekovitom parafinskom vodom koji se prostiru na 1849 m². Hotelsko termalno kupalište nudi unutarnje i vanjske bazene s termomineralnom vodom, upotpunjene slapovima, vodenim masažama i brzom rijekom. Djeca se mogu zabaviti u bazenu s toboganima, a ljeti će osvježenje pružiti olimpijski bazen.

Resort je također idealan izbor za one koji svoj odmor žele provesti aktivnije – odlična je polazna točka za planinare i bicikliste, a oko hotela postoje mnoge označene pješačke i biciklističke staze.