Obiteljski odmor u Lanterna Premium Camping Resortu 4* by Valamar uz 3 dana i 2 noćenja za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina u mobilnoj kućici i zabavu u vodenom parku Aquamar Lanterna!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealno smješten u okruženju mediteranske prirode, Lanterna Premium Camping Resort nudi camping homeove koji će zadovoljiti potrebe svih gostiju, uključujući parove i obitelji... Kupon vrijedi od 31.05. do 17.06.2024.

LANTERNA PREMIUM CAMPING RESORT 4*

Vrhunski camping homeovi i chaletovi nalaze se na zelenom poluotoku Lanterna u blizini Tara u Istri, na pola puta između Poreča i Novigrada. Idealno smješten u okruženju mediteranske prirode, Lanterna Premium Camping Resort nudi camping homeove koji će zadovoljiti potrebe svih gostiju, uključujući parove i obitelji. 

Camping homeovi nalaze se u sklopu vrhunskih tematskih naselja i imaju pristup izvanrednim sadržajima resorta. Opustite se na šljunčanim plažama, plivajte u kompleksu bazena ili provedite aktivan obiteljski dan u vodenom parku Aquamar. Fantastičan izbor restorana zadovoljit će sve ukuse, a trgovine na Piazzi imaju sve što vam može zatrebati. Uživajte u sportu u prirodi, uzbudljivim programima za djecu i raznovrsnoj zabavi. 

Lanterna home za 4+2 (30 m2) je mobilna kućica smještena u blizini Aquamara, a ima 2 spavaće sobe (1 spavaća soba s bračnim krevetom i 1 dječja soba s dva kreveta), 2 kupaonice, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju i prostranu natkrivenu terasu (27 m²).


Ako ste istinski gurman, u Lanterna Premium Camping Resortu ćete doći na svoje. Bilo da želite uživati u majstorski spravljenim mediteranskim jelima i pogledu na more, skoknuti po brzinski zalogaj i piće ili pripremati vlastite specijalitete u svom intimnom okruženju, pred vama je sjajan izbor restorana, barova i trgovina sa svježim i lokalnim namirnicama.

Kad je riječ o vodenoj uživanciji Lanterna Premium Camping Resortu nema premca. Ovdje vas na obali dugačkoj 3 km očekuju raznolike atraktivne plaže, bazenski kompleks uz more te fantastičan obiteljski vodeni park Aquamar Lanterna s deset bazena i vodenim atrakcijama.