Upoznajte ljepote modruškog kraja i uživajte u idiličnom predahu u kućici za odmor Modruš uz 3 dana i 2 noćenja ili 4 dana i 3 noćenja za 4 osobe...

Super cijena 229,00 €
Uštedi još 12,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 12,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Dodatne pogodnosti: besplatno korištenje roštilja i besplatan WI-FI, a boravišna pristojba, ručnici i posteljina uključeni u cijenu! Kupon vrijedi do 01.07.2024.

Kućica za odmor Modruš

Predivna kućica za odmor Modruš je u mjestu Modruš, blizu Josipdola, Ogulina.

Cijela kućica ima cca 52 m2. U donjem dijelu je hodnik, wc s kupaonicom, dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinja. U potkrovlju su dvije sobe. 

U dnevnoj sobi je jedan ležaj 140x200 za jednu osobu, a glavni ležajevi su u spavaćim sobama. 

Soba 1 za dvije osobe (2 kreveta 90x200), a soba 2 dvije osobe na bračnom krevetu (180x200).

Kućica je okružena zelenilom, prirodom, zvukovima ptičica i mirisom bilja. U sklopu objekta nalazi se roštilj koji je besplatan za korištenje.

Posteljina i ručnici uključeni u cijenu!

Boravišna pristojba uključena u cijenu!

MODRUŠ

Ostaci Modruške gradine – kastruma, u blizini Josipdola dio su Hrvatske povijesti iz Frankopanskih vremena. Utvrda Tržan na vrhu, služila je kao vojna granica sve dok je postojala prijetnja od invazije Turskih osvajača, nakon čega je napuštena. Ne postoje podaci da je ikada bila osvojena. 

Danas su samo ostaci utvrde svjedoci njene slavne prošlosti. Prema zapisima Modruš je bio rimski grad Marusium koga su utemeljili Grci nekoliko stoljeća prije. Tu se nalazio prapovijesni put, a kasnije i rimska cesta koja je spajala Senj i Sisak.