Idiličan odmor u Međimurju uz 3 dana i 2 noćenja ili 6 dana i 5 noćenja u apartmanima / sobama Rea s uključenim kupanjem u Termama Sveti Martin, sve za 2 osobe!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 100,00 €
Uštedi još 5,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Djeca do 6 godina GRATIS! Kupon vrijedi od nedjelje do petka, od 01.06.do 01.09.2024.

Apartmani/sobe Rea nalaze se u blizini Toplica Sveti Martin kojima su povezani modernom cestom sa pješačko-biciklističkom stazom pogodnom za panoramsko pješačenje i vožnju biciklom. Udaljeni su svega 400 metara od dućana, pošte, ljekarne, restorana i kafića do kojih se dolazi modernom pješačkom stazom.

Apartmani i sobe su vrhunsko opremljeni, a lijepo uređeno dvorište sa puno cvijeća i ljubaznim domaćinima garancija su ugodnog boravka. U sobama se nalaze: LED TV, free WIFI, klima uređaj, autonomno upravljanje grijanjem, kupaonica (tuš kabina 120x80 cm, WC, sušilo za kosu, toaletni papir, ručnici, tekući sapun), mogućnost dječjeg krevetića bez nadoplate, minibar.

The Temple of Life bazenski kompleks bogat je termomineralnom vodom koja donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima. Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode. 

Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!

Sveti Martin na Muri leži na desnoj obali donjeg toka rijeke Mure, u dolini između zadnjih sjevernih brežuljaka međimurskih gorica prema rijeci Muri. Najsjevernija je geografska općina Republike Hrvatske. 

Na prostoru općine mogu se izdvojiti dva tipa reljefa: nizinski i brežuljkasti a područje karakterizira umjereno svježa kontinentalna klima. Područje uz rijeku Muru proglašeno je regionalnim parkom prirode Mura-Drava. Mura je na ovom prostoru zadržala svoje prirodno blisko obilježje te je bogata raznovrsnim biljnim i životinjskim svijetom.