[U POLA CIJENE!] Uživajte u ljetnim ljepotama Baranje uz 3 dana i 2 noćenja za 4 osobe u ladanjskoj kući "Mikin dol" s hidromasažnim bazenom i piće dobrodošlice!

Ladanjska kuća "Mikin dol" je oaza mira u kojoj se možete upoznati s pravim ljepotama i čarima Baranje! Kupon vrijedi do 30.08.2024.

Ladanjska kuća "Mikin dol" nalazi se u selu Draž na uzvisini Banskog brda. Okruženje kuće od 16 000 m2 čine šuma, voćnjak, vinograd, vrt te vidikovci s prekrasnim pogledom prema Mađarskoj i Vojvodini. 

Kuća je idealna za sve koji žele privatnost, mir i uživanje u netaknutoj prirodi. Ima studio apartman 2+2 i sobu 2+1. U okviru imanja nalazi se prostor za pripremu hrane na otvorenom i vinski podrumi.

Kuća datira iz 1897. g. Opremljena je stoljetnim restauriranim namještajem i uporabnim predmetima iz prošlih vremena, što čini vrijednu etno zbirku. Kao takva predstavlja kulturnu baštinu Baranje što je potvrđeno i mišljenjem Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Konzervatorskog odjela u Osijeku.

Blizina novouređenog kupališta u Dražu kao i blizina svih ostalih poznatih baranjskih turističkih atrakcija čini ladanjsku kuću "Mikin dol" idealnom za smještaj i odmor.