Uživajte u obiteljskom odmoru u šarmantnom Pansionu Delfin u Omišlju na Krku uz 2, 3, 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina!

Super cijena 243,00 €
Uštedi još 13,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Očekuju Vas i boca vode i košarica voća u sobi na dan dolaska! Kupon vrijedi za odabrani termin.

Skriven u tišini i hladu mediteranske vegetacije, s novouređenim sobama i apartmanima, na svega nekoliko koraka do plaže s barom, idealna je destinacija za sve željne istraživanja zabavnih sadržaja i upoznavanja bogate kulturne baštine otoka Krka.

PANSION DELFIN se nalazi u Omišlju na otoku Krku, udaljen oko kilometra od povijesne gradske jezgre. Mjesto je netaknute ljepote i mira okruženo borovom šumom, a samo nekoliko koraka razdvaja klimatizirane sobe i apartmane od plaže i morskih radosti.

Dvokrevetna soba sa 2 pomoćna ležaja ima pogled na vrt, vlastitu kupaonicu, klima uređaj, TV ravnog ekrana i telefon.

Omišalj je gradić smješten 3 km od Krčkog mosta, s bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem koje se proteže još od doba prapovijesti. Hrvati naseljavaju otok Krk u VII.st., a u srednjem vijeku Krkom vladaju Krčki knezovi, od kojih su najslavniji Frankopani, koji su uvelike pridonijeli očuvanju i promoviranju hrvatskog jezika i glagoljice te očuvanju kulturne baštine. 

Nakon pada Venecije i vladavine Napoleona otokom vlada Austro-Ugarska, koja donosi napredak u školstvu, zdravstvu i ekonomskom razvoju. Potkraj XIX. stoljeća Omišalj bilježi prve skupine gostiju, a samim tim dolazi do porasta turističke ponude.