10% POPUSTA

NOVO - istražite ljepote Paklenice i okolice uz smještaj u Hotelu Riviera Starigrad Paklenica na bazi 2, 3, 5 ili 7 noćenja s doručkom za 2 osobe!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 90,00 €
Uštedi još 5,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu za plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Kupon vrijedi za odabrani datum: do 20.06. ili 20.-30.06.2024.

Hotel Riviera Starigrad Paklenica 3* 

Prirodne atrakcije u okolici uključuju Javnu ustanovu Nacionalni park Paklenica na 800 metara udaljenosti, a na 50 metara udaljenosti pronaći ćete plažu i autobusno stajalište Starigrad Paklenica. 

Smještaj ima 11 soba sa kupaonicama te je ukupnog kapaciteta za 40 osoba.

Nacionalni park Paklenica

Zbog svoje jedinstvene prirodne osnove, izuzetnih geomorfoloških oblika i veličanstvenih šuma, prostor Velike i Male Paklenice već je 1949. godine proglašen nacionalnim parkom. Osnovni razlog proglašenja ovog prostora nacionalnim parkom bila je zaštita najočuvanijeg i najvećeg šumskog kompleksa na području Dalmacije.

Ime Paklenica najvjerojatnije potječe od smole crnog bora, tzv. „pakline“, koju je lokalno stanovništvo koristilo u narodnoj medicini, za zacjeljivanje rana, zatim kao luč - za osvjetljenje te za premazivanje drvenih brodova.