Idiličan odmor u Hotelu Bella Vista 4* u šarmantnom Drveniku na bazi 2, 3 ili 4 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe i do 2 djece te opuštanje u Wellness comfort zoni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS jedno dijete do 12 g. na pomoćnom ležaju i drugo dijete do 3 g. na ležaju s roditeljima. Kupon vrijedi od 12.06. do 22.06.2024.

Hotel Bella Vista 4* smješten je u Drveniku, 30 km južno od grada Makarske. Izgrađen 2008. godine u mediteranskom stilu, hotel je spoj stila i elegancije koji nudi visokokvalitetne sadržaje. 

Od 2020. godine hotel nudi niz novih sadržaja i luksuznijih smještajnih jedinica. Svaka od 62 sobe i 5 apartmana sada je savršen spoj udobnosti, primorskog ambijenta i moderne elegancije.

Odvojite vrijeme za sebe i posjetite naš wellness ili uživajte u gastronomskoj i vinskoj ponudi doživjevši autentični ugođaj srednje Dalmacije.

U cijenu uključeno korištenje Wellness comfort zone - whirlpool, ležaljke za opuštanje, finska sauna i fitness!

Hotelski Wellness centar njeguje holistički pristup zdravlju i životu općenito. U opuštajućem ambijentu stručni terapeuti dat će Vam svoje savjete i upoznati Vas sa svim čarima blagostanja te prilagoditi različite tretmane Vašim potrebama i željama. Uživajte u finskoj sauni, whirlpoolu kao i u raznim masažama i aromaterapijama (uz nadoplatu).

Hotelski restoran svojim će elegantnim i luksuznim ambijentom razveseliti sve one istinske ljubitelje gastronomskih i enoloških priča. 

Kuharska kreativnost naglašena je izvrsnom ponudom vegetarijanskih jela, dok će se za upotpunjavanje ugođaja pobrinuti vrhunski sommelieri koji će vam pomoći u odabiru jednog od odabranih hrvatskih vina.