NOVO - odlična prilika za bijeg na odmor nedaleko od Biograda uz 2 noćenja u Apartmanima Rina sa bazenom i konobom za roštiljanje i smještaj za 2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 g.!

Super cijena 170,00 €
Uštedi još 8,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

EXTRA pogodnosti - boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 07.06. do 30.06.2024.; zauzeti termini za apartman 2+2 23.06.-30.06.

Studio apartman za 2 osobe ima sobu, kuhinju (s aparatom za kavu i kuhalom za vodu) i kupaonicu (sa sušilom za kosu i toaletni priborom).

Apartman 2+2 za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 g. ima spavaću sobu s bračnim krevetom, kupaonicu, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, kuhinju (sa perilicom posuđa, aparatom za kavu i kuhalom za vodu) i kupaonicu (sa sušilom za kosu i toaletni priborom).

EXTRA pogodnosti - besplatno korištenje bazena, ležaljki i suncobrana uz bazen, konobe za roštiljanje, besplatan parking i besplatan WI-FI!

Donja Jagodnja je naselje u sastavu Općine Polača, u Zadarskoj županiji. Nalazi se 7 kilometara sjeveroistočno od Biograda na Moru i 8 kilometara jugozapadno od Benkovca.