Idealan jednodnevni izlet za sve ljubitelje cvijeća - Darojković Promet vodi Vas u Tulln te sajam i izložbu cvijeća Gartenbaumesse i Graz, s uključenim autobusnim prijevozom!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Na Internacionalnom sajmu cvijeća Gartenbaumesse oko 450 izlagača predstavit će sve vezano za vrtlarstvo i biljke na izložbenoj površini od 85.000m2, a jedan od vrhunaca je izložba austrijskih vrtlara i cvjećara! Kupon vrijedi za 1 osobu i termin 31.08.2024.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak u rano jutarnjim satima iz Dugog Sela, Zagreba te vožnja uz usputna stajanja prema Austriji. Dolazak u Grad Tulln - jednog od najstarijih austrijskih gradova zbog svoje izloženog položaja na obalama Dunava. 

Stari Rimljani su uvidjeli prednost ovog grada. Ovaj grad bio je i rezidencija dinastije Babenberg i uspješno trgovačko središte. Iz tog vremena datira umjetnički povijesni dragulj grada: romantična kosturnica, izgrađena u 13 st. Po dolasku u grad idemo do Internacionalnog sajma cvijeća Gartenbaumesse gdje će oko 450 izlagača predstaviti sve vezano za vrtlarstvo i biljke na izložbenoj površini od 85.000m2. 

 

Jedan od vrhunaca je izložba austrijskih vrtlara i cvjećara – najveća izložba cvijeća koja cijelu dvoranu pretvara u more boja, oblika i mirisa. Tisuće cvjetova aranžirana su u jedinstvena umjetnička djela. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje sajma i raznih cvjetnih kreacija, odmor. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i polazak prema Grazu. 

Po dolasku u Graz slijedi šetnja gradom s pratiteljem putovanja – zgrada Opere, glavna gradska ulica Herrengasse u kojoj se nalaze brojne trgovine i zgrada pokrajinskog parlamenta Landhaus, gradečki "bermudski trokut", mauzolej cara Ferdinanda, katedrala, Kuća umjetnosti (Kunst Haus), mostovi na Muri. Nakon obilaska Graza povratak prema Zagrebu.