Slana soba u Zagrebu na Kvatriću uz 50% popusta - blagodat za cijeli organizam

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svaka slana soba ima svoju pozitivnu enegiju koju ćete osjetiti u trenutku kad se udobno smjestite u relax fotelje, uz ugodnu opuštajuću rasvjetu i laganu meditativnu glazbu. Dodatnih 15 kn popusta za Facebook i Twitter ekipu!

Slana soba je prostorija čiji su zidovi, strop i pod obloženi prirodnom kamenom soli iz rudnika. Posebnim uređajem koji se zove halogenerator, za vrijeme trajanja terapije u sobu se upuhuju sitne, najfinije čestice kamene soli stvarajući mikroklimu kakva se nalazi u slanim spiljama.

Slana soba posebno je pogodna za djecu, koja primaju terapiju kroz igru i zabavu. Oko njih se nalaze kantice, lopatice, grabljice , kockice za slaganje i cijelo vrijeme slušaju veseli CD sa pjesmicama i pričama. Uz dijete se za vrijeme terapije u dječjoj sobi nalazi i roditelj ili osoba koja je dovela dijete.

Jedina Slana soba u Hrvatskoj u kojoj se mjeri spirometrija, a na raspolaganju Vam je i alergološko savjetovalište i terapija smijehom u sobi za djecu. Djeca obožavaju Slanu sobu Kvatrić i dječji zbor Kikići čak pjeva i pjesmicu o njoj.

Ponuda uključuje:

3 tretmana haloterapije u slanoj sobi Kvatrić u trajanju od 40 minuta za jednu osobu, može se mijenjati za 6 terapije od 20 minuta

Dodatno:

kupon može koristiti jedna odrasla osoba ili jedno dijete u pratnji jedne odrasle osobe