Ljetovanje na Makarskoj rivijeri uz smještaj u Beach Hotelu 3* u Drašnicama na 5 dana i 4 noćenja u sobi u depandansi na bazi doručka za 2 osobe, a 1 dijete do 3 godine GRATIS!

Kupon vrijedi od 20.06. do 12.07. ili od 24.08. do 21.09.2024.

Hotel je sagrađen 1967. godine, a 2001. godine privatiziran i potpuno renoviran. Od tada posluje kao Plaza Hotel (na engl. Beach Hotel) i rebrendiran je u "Beach Hotel" 2016. godine.

Ako želite ostaviti svakodnevicu za sobom, utočište ćete pronaći u našoj mediteranskoj oazi. Drašnice su mjesto koje se nalazi na cesti između Splita i Dubrovnika na Makarskoj rivijeri, samo 10 minuta vožnje automobilom od grada Makarske, te mjesta unutar njega kao što su Brela, Baška Voda, Gradac, Živogošće, Drvenik, stoga su vrlo blizu i lako dostupan mnogim atrakcijama u blizini.

Među najljepšim je lokacijama na Jadranu koje Makarska rivijera nudi. Ovo malo i mirno ribarsko mjesto između Podgore i Igrana, krasi Hotel Plaža koji se nalazi na samoj plaži uz more.

U sklopu Beach hotela radi i restoran Plaža. Predivna terasa je, uz unutarnji prostor, također dio restorana i proteže se preko stijena iznad mora. Bogat švedski stol se servira za doručak između 8 i 10 sati. Sastoji se od kontinentalnih namirnica sa širokom ponudom hladnih i toplih jela. Imate i mogućnost polupansiona ili punog pansiona uz doplatu (doplata za polupansion (ručak ili večera) 120 eura za 3 noćenja po osobi; doplata za puni pansion (ručak i večera) 240 eura za 3 noćenja po osobi).

Jedna od avantura koje možete doživjeti u blizini Drašnica je uspon na Biokovo, sa kojeg se se pruža veličanstven pogled koji se proteže sve do Italije. Lokalna cesta do Igrana je pogodna za one koji vole šetnju, biciklizam ili trčanje uz masline između mora i planine. 

U Drašnicama možete pronaći mnogobrojne izvore slatke vode. Također su, sa obje strane, okružene mnogim lijepim i malim usamljenim plažama gdje možete uživati u najčišćem moru, opustiti se u bujnoj prirodi, opijeni mirisom bora, lavande, ružmarina i tako iskusiti Mediteran kakav je nekada bio.