NOVA PONUDA za potpuni užitak u Wellnessu Hotela Matija Gubec u Stubičkim Toplicama - cjelodnevno kupanje, neograničeno korištenje sauna i 1x pedikura Garra Rufa ribicama u trajanju 35 minuta!

Kupon vrijedi do 31.07.2024.

Pedikura Garra Rufa ribicama efikasna je i prirodna metoda pedikure, odnosno njege vaših stopala. Izvodi se jednostavno: prethodno dezinficirana stopala uranjaju se u akvarij s ribicama. Ribice s površine kože skidaju odumrle stanice kože ispuštajući pritom enzim ditranol. Ditranol koži pruža glatkoću i sjaj nalik onoj na koži lica. Ljekovita svojstva ovog mikropilinga primijećena su kod liječenja gljivica, ekcema, žuljeva, neugodnog mirisa stopala te ostalih kožnih oboljenja. Hrane se specijalnom hranom, ali kroz ljudsku kožu nadoknađuju bjelančevine.  Žive u vodi temperature do 28 do 31°C.

Tretman Garra Rufa ribicama moguće je primijeniti i na cijelo tijelo. U tom slučaju ulazite u mali bazen s ribicama što je jedinstven, opuštajući doživljaj. Ovakav tretman potiče cirkulaciju, djeluje kod reumatskih oboljenja, artritisa, dermatitisa i nekih neuroloških oboljenja. Tretman se preporučuje dijabetičarima, a pokazao se izuzetno dobrim u liječenju psorijaze. Ovo je ugodan i opuštajući tretman i preporučuje se svakome kao jedinstvena metoda čišćenja i liječenja kože.

Prethodna provjera i rezervacija termina za tretman na 049 282 630 ili bazeni@hotelmatijagubec.com, a ODMAH po kupnji i primitku kupona, obavezna potvrda rezervacije termina!

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.