Samo na Crnom Jaju najbolja ponuda ENERGETSKOG CERTIFIKATA - za najam ili prodaju STANA/POSLOVNOG PROSTORA ili KUĆE - već od samo 65 €!

17 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 65,00 €
Uštedi još 3,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 3,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Cijena uključuje: dolazak na objekt + energetski pregled + izrada energetskog certifikata i izvješća o energetskom pregledu + dostava istih elektroničkom poštom! Kupon vrijedi do 01.10.2024.

Nakon kupnje kupona obavezno se javiti Adeu Engineering sa svim podacima!

Od 01.01.2016. ukoliko iznajmljujete nekretninu (stan, kuću...) obvezni ste posjedovati i energetski certifikat.

Bez energetskog certifikata danas ne možete dobiti Uporabnu dozvolu niti prodati svoj stan ili kuću, a pri potpisivanju kupoprodajnog Ugovora dužni ste, slijedom zakona, posjedovati energetski certifikat!

Ponuda uključuje: ENERGETSKI PREGLED i izrada ENERGETSKOG CERTIFIKATA za STAN ili POSLOVNI PROSTOR do 50 m2 / 51-100 m2 brutto /101-150 m2 brutto ili KUĆU do 400 m2 brutto, bez složenog sustava grijanja i/ili hlađenja (Modul 1) za cijelu Hrvatsku (uz nadoplatu za otoke, u dogovoru sa Partnerom ovisno o stvarnim troškovima) i ISKLJUČIVO za PRODAJU ili NAJAM!

Cijena uključuje: dolazak na objekt + energetski pregled + izrada energetskog certifikata i izvješća o energetskom pregledu + dostava istih elektroničkom poštom.

Prije kupnje kupona odaberite između 4 opcije:

Opcija 1: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan do 50 m2

Opcija 2: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan od 51 do 100 m2

Opcija 3: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan od 101 do 150 m2

Opcija 4: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za kuću do 400 m2

Dodatna opcija/ubrzanje procesa:

Opcija 5: Ubrzanje procesa izrade certifikata [VRIJEDI ZA GRAD ZAGREB, SPLIT I RIJEKU]- do certifikata u roku od 72 sata (tijekom radnog tjedna, nadoplata na cijenu certifikata tj. nadoplata na Opciju 1 ili Opciju 2 ili Opciju 3)! BITNO: prvo izaberite opciju za certifikat, a onda ponovite kupnju Opcije 5 tj. ubrzavanje procesa)

Izrada certifikata će biti GOTOVA U ROKU od 15 radnih dana od dana kupnje i primitka KUPONA te obaveznog kontaktiranja Adeo engineeringa! VAŽNO: Ukoliko kupujete kupon za ubrzanu izradu, po primitku kupona odabrane opcije i kupona za ubrzanu izradu OBAVEZNO se trebate javiti Adeo engineeringu u roku od 24 sata za dogovaranje dolaska na nekretninu! VAŽNO: Certifikat se dostavlja elektroničkom poštom s elektroničkim potpisom koji je kvalificirani elektronički potpis, sukladno eIDAS uredbi Europskog parlamenta i Vijeća (EU 910/2014), ima jednak pravni učinak kao vlastoručni potpis. Na ovaj način smanjujemo printanje i ne opterećujemo okoliš otpadnim papirom s čime štedimo i šume. 

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO dostavite svoje podatke i podatke o kupljenom kuponu na e-mail info@adeoengineering.hr!