NOVO - Aquadventure group vodi Vas na quad avanturu po Gorskom kotaru - vođena quad tura u trajanju 2,5 sata i dužine 40 km, oprema i kratka obuka vozača za samo 80€ za 1 ili 2 osobe na 1 quadu!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!

Quad tura koja obuhvaća Severin na Kupi, Lukovdol, Orlovu stijenu, Plemenitaš i mjesto Kot pružit će vam nezaboravno iskustvo vožnje quadom kroz spektakularan krajolik Gorskog kotara i Kupske doline! Kupon vrijedi za 1 ili 2 osobe na 1 quadu. Kupon vrijedi do 17.08.2024.

Tura Orlova stijena

Quad tura koja kreće od Severina na Kupi nudi uzbuđenje istraživanja prekrasne prirode i otkrivanje bez premca najljepšeg vidikovca u našem kraju. Počevši od Severina na Kupi, započinjete vožnju kroz Severinski gaj, koji je poznat po svojoj raznolikoj flori i netaknutoj prirodi. Putem ćete prolaziti kroz šumovite staze i otvorene prostore, pružajući vam jedinstven pogled na Lukovdolske dolinu.

Nakon toga, nastavljate vožnju prema mjestu Lukovdol. Ovaj dio ture obuhvaća slikovite ceste koje vode kroz pitoreskna sela i zelene površine. Uživat ćete u prekrasnom krajoliku penjući se prema vrhu planine Litorić.

Na vrhu brijega Litorić nalazi se Orlova stijena, koja vam pruža zadivljujući pogled na kupsku dolinu. Ovo je savršeno mjesto za pauzu i uživanje u panoramskom pogledu, dok se odmarate i obnavljate energiju prije nastavka avanture.

Nakon pauze na Orlovoj stijeni, slijedi spuštanje s druge strane planine prema mjestu Plemenitaš. Ovaj dio vožnje pruža vam uzbuđenje spusta kroz zavojite puteve i šumske staze. Osjetit ćete adrenalin dok prolazite kroz prekrasne pejzaže razne terene.

Kada stignete u mjesto Plemenitaš, imate mogućnost odabrati povratak ili se zaustaviti na pauzi sa kavom u mjestu Kot na slovenskoj strani. Ovdje možete uživati u lokalnoj atmosferi iz rijeku Kupu, ispijajući kavu i opuštajući se prije nego što se odlučite nastaviti ili se vratiti na polaznu točku.

Potrebna vozačka dozvola B kategorije.
ODMAH nakon kupnje i primitka kupona potrebna rezervacija termina radi formiranja grupa na 091 608 2071.

U Aquadventure Groupu ponosno se ističemo kao jedan od vodećih pružatelja usluga kayakinga, raftinga i vožnje ATV vozilima. U Aquadventure Groupu vjerujemo u kvalitetu, profesionalnost i izvrsnost u svemu što radimo. Naša oprema je visokokvalitetna i prilagođena kako bi vam omogućila maksimalnu sigurnost i udobnost. Naša stručna ekipa će vas voditi, educirati i pobrinuti se da iskustvo s nama ostane trajna uspomena.