PodržimoNaše

Najpovoljnija cijena na tržištu!!! ENERGETSKI CERTIFIKAT za stan do 60m2 ili 150m2 te kuću do 250m2, već od 499 kn! Moguće i na rate kreditnim karticama!

419 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Imate kuću ili poslovni prostor i trebate energetski certifikat?! Iskoristite već sada ovu super akciju Crnog Jaja i partnera "Kala d.o.o." za cijelu RH (uz dodatnu nadoplatu za otoke) te izuzetno povoljno izradite energetski certifikat za stan ili kuću!

Izaberite između 3 opcije:

Opcija 1: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan do 60m2.

Opcija 2: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za stan od 61 do 150 m2.

Opcija 3: Energetski pregled i izrada energetskog certifikata za kuću
do 250 m2.

U cijenu je uključeno:

Dolazak na objekt, energetski pregled,

Izrada energetskog certifikata u dva primjerka.

Za objekte veće kvadrature ( od 250 m2 na više ) možete kupiti 2 kupona.

Obavezno energetsko certificiranje zgrada u Republici Hrvatskoj uvedeno je 15. člankom Zakona o prostornom uređenju i gradnji, NN 76/07, 38/09, 55/11, 90/11, a implementira se putem niza temeljnih propisa i pravilnika s obvezom primjene od 31.03.2010. godine za sve objekte definirane Pravilnikom o energetskom certificiranju zgrada, NN 36/2010.

Bez energetskog certifikata danas ne možete prodati svoj stan ili kuću, a od 01. siječnja 2016 godine i sve nekretnine koje se iznajmljuju će morati posjedovati energetski certifikat!

Ponuda se odnosi za područje kontinentalne Hrvatske, cijela Hrvatska - bez otoka! Za otoke je potrebna dodatna nadoplata u dogovoru sa partnerom ( ovisno o dodatnim putnim troškovima )

Svrha energetskog certifikata je pružanje informacija vlasnicima i korisnicima objekata o energetskim svojstvima objekata, potrošnji energije te eventualnim prijedlozima za smanjenje istog ili poboljšanje ukupnih energetskih svojstava.

Kompletna usluga i rješenje na jednom mjestu!

NAKON KUPNJE kupona pošaljite sljedeće podatke: Ime i prezime, adresa, tel. broj, kod kupona na e-mail: certifikat@kala.hr i dobit ćete termin dolaska!