AKCIJA - upiši B KATEGORIJU u Autoškoli Rubikon u centru Zagreba ili Novom Zagrebu ili Autoškoli Quattro na Kvatriću za samo 679€ + LIJEČNIČKI pregled na poklon + EXTRA 20 eura popusta!

48 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 679,00 €
Uštedi još 20 €
Ukoliko ste naš Newsletter pretplatnik možete ostvariti dodatnih 20 uštede. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Pogledajte svoj Newsletter za više informacija.
Kupi

Crno Jaje nagrađuje BESPLATNIM LIJEČNIČKIM PREGLEDOM u Analizi Lab (Sesvete) ili Vašem Pregledu (Zagreb)! EXTRA 20 EURA POPUSTA za newsletter korisnike (kod EXTRA20)! Kupon vrijedi do 01.10.2024.

RUBIKON 4 - Savska cesta 19 (na uglu Savske/Vodnikove), poligon Borongaj 

RUBIKON 5 - Avenija Dubrovnik 10 (kod Avenue Malla), poligon Prisavlje

QUATTRO - Vjekoslava Heinzela 6/a (Kvatrić), poligon Borongaj

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

Pri dolasku u autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

*Nakon što kupac kupi i zaprimi gotov kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr s odabirom mjesta za obavljanje liječničkog pregleda (Analiza Lab ili Vaš Pregled), a Crno Jaje povratno šalje gotovo kupon za onu lokaciju koja je u tom trenutku slobodna za prijem!

Predavanja iz PSP-a (prometnih i sigurnosnih pravila) počinju svakog utorka u mjesecu i traju dva tjedna (10 radnih dana) nakon čega možete pristupiti polaganju ispita iz PPSP-a. Kroz dva tjedna predavanja možete kombinirati jutarnje i popodnevne termine. Za točno vrijeme predavanja, molimo da nas kontaktirate.

Dogovorite se za vožnje kod željenog instruktora i automobila!

http://rubikon.hr/instruktori-aspx/

Autoškola Rubikon djeluje već duži niz godina u Zagrebu, a od 2001. godine popeli smo se na vrh ljestvice najvećih autoškola u Republici Hrvatskoj. Spoznaja da smo jedna od najvećih autoškola u Republici Hrvatskoj nam laska, ali nas i dodatno obvezuje i motivira, da i dalje uvjetima, ponudom i kvalitetom budemo u samom vrhu. Naša autoškola nastoji održati najveće europske i svjetske standarde kako u odabiru našeg kadra tako i u provođenju obuke za vozača. U svakom segmentu naše obuke, mi ćemo Vam se nastojati maksimalno prilagoditi, kako bi vaša obuka bila učinkovita, efikasna, brza i nadasve kvalitetna.

Svi naši predavači su visoko kvalificirani kadrovi ovlašteni od Ministarstva prosvjete i HAK-a za obavljanje ove specifične i zahtjevne djelatnosti. Vjerujemo da će vam svoje stručno znanje prenijeti na vrlo pristupačan i efikasan način koji će vam omogućiti u što kraćem vremenskom periodu stjecanje znanja potrebnih za dobivanje vozačke dozvole.