Za znanje nikad nije kasno! Upišite online tečaj engleskog jezika uz BLC4u u trajanju 12, 24 ili 36 mjeseci, uz do 98% POPUSTA!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 471,43 €
Ušteda 97%
Cijena 14,00 €
Kupi

Uz online tečaj engleskog jezika učite koliko želite i kada želite! Započnite iz početka ili usavršite svoje znanje uz stupanj tečaja po vašem izboru! Tu je i test da Vam pomogne da saznate odakle trebate krenuti! Kupon vrijedi do 20.09.2024.

Budite sami gospodar svoga vremena uz online tečaj engleskog jezika koji Vam omogućuje da učite kada i gdje želite. Također sami određujete stupanj od kojega trebate krenuti. Prilikom ulaska u sustav možete testirati svoje trenutno znanje kako bi odredili na kojem nivou početi tečaj.

Prilikom registracije potrebno je napraviti online test kako bi se provjerilo na kojoj razini je vaše znanje engleskog jezika.

Nakon što se registrirate, ispunit ćete formular i dobiti automatski pristup tečaju.

Za sve informacije o rezultatima vježbi i napretka tijekom učenja na raspolaganju vam je tzv. Progress test, na temelju kojeg se dobiva London Institute of English cerfitikat.

Jedan stupanj učenja sastoji se od 5 - 6 lekcija s ukupno 100-120 sati učenja/nastave, izvještaje o rezultatima i napretku dobivate kroz Progress test. 

BLC4u.com nudi istu predmetnu nastavu kao normalni jezične tečajevi u British Language Centre školi u Europi. Imajući u vidu navedeno BLC4u.com je jedina online škola stranih jezika koja nudi garanciju za novac te da će njeni učenici proći uz međunarodno priznatu diplomu (ispit) (B2) nakon završenog punog online tečaj.a

Student će dobiti međunarodni ccertifikat iz BLC4u koja je priznata od strane tisuća međunarodnih korporacija, kao što su: IBM, Coca-Cola, DHL, Procter & Gamble, LG, Hyundai, Deutsche Bank, Peugeot, Dell, KLM / Air France, Philips, BMW, Nestle, Sanofi Aventis i mnogi drugi.

Nakon kupnje kupona, potrebno je upisati kod kupona OVDJE!