Uživajte u špici ljetne sezone na čarobnom otoku Rabu uz 8 dana i 7 noćenja za 2 odrasle osobe i 2 djece u Apartmanima Opsenica u Barbatu i uživanje u bazenu i jacuzziju!

Kupon vrijedi od 07.07. do 01.09.2024.

APARTMANI OPSCENICA nalaze se među zelenilom u Barbatu, na 300 metara od najbliže plaže. 

Objekt je okružen zelenilom i vrtom, a gosti se mogu koristiti opremom za roštilj. Na raspolaganju je također besplatni bežični pristup internetu. Uživajte u osvježenju u bazenu i jacuzziju.

Svi apartmani imaju namješten balkon ili terasu. Također uključuju TV sa satelitskim programima, potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom i kupaonicu s kadom ili tušem. Sve smještajne jedinice sadrže perilicu rublja i klima-uređaj.

Otok Rab jedan je od najsunčanijih otoka na Jadranu i prava oaza za turiste, putnike i ljubitelje prirode. 

Krasi ga posebno razvedena obala i čisto more. Kako je smješten na sjevernome dijelu Jadrana, povijesna zbivanja nisu ga mimoišla. U svom punom sjaju i izvornosti ovdje su očuvani tragovi prošlosti. Nalazimo ih ponajprije u arhitekturi staroga grada te u kulturno-povijesnim spomenicima iz rimskih i grčkih vremena. 

Bogatoj kulturnoj baštini doprinose ne samo drevni spomenici, nego i moderni festivali kojima se želi dočarati povijesno naslijeđe Raba. Ovdje ćete čuti priče iz života starih Rabljana, legende o njihovim mornarima te saznati mnoštvo raznih zanimljivosti. Brojni spomenici iz srednjega vijeka, zatim gotičke i renesansne palače – osobito crkve i zvonici – također su dio čarolije otoka Raba.