Posjetite bajkoviti Ogulin i uživajte u idiličnom odmoru uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u Klečka vila B&B rooms 4* i 3 sata opuštanja u jacuzziju i sauni...

4 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 236,00 €
Ušteda 36%
Cijena 149,00 €
Uštedi još 8,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 11.09.2024.

Sobe Klečka vila B&B 4* smještene su u Ogulinu, imaju besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište te pristup spa sadržajima.

Jedinice uključuju terasu, klima-uređaj, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu s tušem i ogrtačima. Također su dostupni hladnjak i kuhalo za vodu.

Kontinentalni doručak dostupan je svakog jutra u pansionu s uslugom doručka.

Wellness prostor sastoji se od jacuzzija i saune.

Od prvog pisanog spomena, Ogulin je bio i ostao administrativno, kulturno-obrazovno, gospodarsko, zdravstveno, vjersko, vojno-obrambeno i prometno središte šire regije. Duh pitomog gradića ugodnog za život njeguju Ogulinci i danas. Ponosni na ostavštinu svojih predaka, pažljivo čuvaju sve vrijednosti i prenose ih na svoje potomke. Oduvijek su veliku važnost pridavali okupljanju i želji za zajedničkim napretkom. Poseban ponos izaziva duga tradicija djelovanja Planinarskog društva "Klek" i Pjevačkog društva "Klek". 

Klek je istaknuta planina na rubu Velike Kapele, iznad grada Ogulina. To je jedno od najatraktivnijih i najpopularnijih planinskih odredišta u Hrvatskoj. Ima oblik 3-4 km dugog hrpta strmih strana, na čijem vrhu je 200 metara visoka stjenovita glava. Prema narodnoj predaji, vrh Kleka je okupljalište vještica u olujnim noćima pa su one postale svojevrstan simbol Kleka i Ogulina.