Wellness & Detox za 2 osobe u Hotelu Sport 4* u Ivanić Gradu - uživajte i opustite se uz 2 dana i 1 noćenje s polupansionom, razne saune, bazen, relax zonu...

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 119,45 €
Ušteda 39%
Cijena 72,00 €
Kupi

Djeca do 5 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 10.09.2024.

Osmišljen kao oaza vitalnosti, sporta i opuštanja, Hotel Sport 4* nudi uravnotežen wellness pristup i bogatu ponudu za rekreativne i profesionalne sportaše. Hotel Sport je među prvih 21 hotela u Hrvatskoj dobio certifikat Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske "Sustainable Hotel". 

Hotel Sport posjeduje 20 moderno uređenih soba koje su opremljene svim sadržajima potrebnim za Vaš užitak. Možete odabrati između soba sa bračnim ležajem i soba koje imaju dva ili tri odvojena ležaja. Sobe sadrže kupaonicu sa kadom i staklenom pregradom te toaletom, radni stol, naslonjač za odmor sa čajnim stolićem.

Cijena uključuje korištenje 4 vrste sauna, unutarnjeg bazena, relax zone s čajem i teretane!

Wellness centar Hotela Sport sadrži 5 vrsta sauna. Uz finsku, rusku, bio i infracrvenu saunu te parnu kupelj, revitalizirati se možete u unutarnjem bazenu sa protustrujnim mlaznicama. Finska sauna ima najbolji učinak u borbi protiv stresa i preporuča se svima koji žive ubrzan način života. Pogodna je za sportaše nakon napornih perioda za brzu detoksikaciju i oporavak. 

Bio sauna ima temperaturu od 50 do 70 stupnjeva Celzija, jača dišni sustav, srce i krvne žile. Pogodna je za duži i ugodniji boravak zbog optimalnog postotka vlage. Infracrvena sauna napravljena je od drveta nordijske smreke s mirisnim smolama koje imaju opuštajući ugođaj. U infracrvenoj sauni zagrijavanje omogućavaju duge infracrvene zrake, a toplina infracrvene energije prodire do 5 cm u dubinu tkiva.

Bazen (22 - 24°C) sadrži hidromasažne mlaznice (stojeće i sjedeće), protustrujno plivanje te masažni slap. Uz bazen možete se odmoriti na ugodnim ležaljkama i uživati uz šum vode.