Odmor u bjelovarsko-bilogorskim krajevima uz 2 dana i 1 noćenje ili 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Agroturizmu Vinia!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 89,00 €
Uštedi još 5,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Istražite prirodne ljepote Bjelovara i okolice te uživajte u vrhunskom smještaju i gastro ponudi! Kupon se može iskoristiti do 10.09.2024.

Na prekrasnim brežuljcima, nedaleko grada Bjelovara, smješten je Agroturizam Vinia obitelji Šapić. Naše gospodarstvo sastoji se od 8 hektara vinograda, vinskog podruma, restorana, 7 dvokrevetnih soba sa 3* i 1 dvosobni apartman sa 3*, dvorane za seminare, dječje igraonice, mini kamp i staje sa 15 konja. 

Vinotočje "Vinia" je obiteljska vinarija u kojoj se proizvodi i čuva vino dobiveno od grožđa iz obiteljskih vinograda. Vinogradi se nalaze na pitomim južnim obroncima Bilogore, na četiri lokacije, ukupne površine 8,5 hektara i 34.000 trsova. Najviše je posađeno Rajnskog rizlinga i Graševine, nešto manje je Pinota crnog i Pinota sivog, te Traminca i Muškata žutog.

Na našem gospodarstvu vam možemo ponuditi jahanje, a na lokalnim OPG-ovima možete degustirati i kupiti domaće proizvode. Prilikom boravka u Agroturizmu Vinia predlažemo Vam da posjetite okolne gradove i povijesno kulturne znamenitosti, kao i eno gastro ponudu.

Pozivamo bicikliste, jahače, motoriste, planinare, šetače kao i sve ostale da upoznaju našu predivnu Bilogoru!