Ove veljače PRIPREMITE se ZA DRŽAVNU MATURU, 10 školskih sati za samo 88 kn! Uz izbor između Matematike A i B, Engleskog A i Hrvatskog A!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svakim danom ste bliži polaganju državne mature, ali mislite da niste još spremni? Državna matura je vrednovanje postignutih znanja, Vaš ispit zrelosti nakon srednjoškolskog obrazovanja ali i uvjet za uspješan nastavak školovanja! Rasturite je uz našu pomoć! :)

Bez obzira na kvalitetu dosad usvojenoga znanja, da biste izbjegli napetost zbog važnosti ovog neophodnog ispita za svoje daljnje školovanje, svakako ćete biti u prednosti ako, uz stručne ljude, svoje znanje sustavno ponovite i usvojite još temeljitije.

Prije početka priprema, vršimo provjeru Vašeg znanja te vas nakon konzultacije s profesorom usmjeravamo u grupu koja će vam biti od najbolje koristi.

Za upis na bilo koji željeni fakultet, visoku ili višu školu, potrebno je da polaganje državne mature bude što uspješnije te uz što više prikupljenih bodova. Budući da su matematika, hrvatski jezik i strani jezik tri obavezna dijela državne mature, smatramo da je za postizanje odličnih rezultata u tim područjima vrlo važno posvetiti pažnju na kvalitetno i pravovremeno pripremanje.

U tome Vam možemo i želimo pomoći i to ovom ponudom:

Edukativni centar Sjajna zvijezda - Pripreme za državnu maturu.

Izaberite između ovih opcija:

Opcija 1: Matematika A - 10 školskih sati za 88,00 kn.

Opcija 2: Matematika B - 10 školskih sati za 88,00 kn.

Više o MATEMATICI na maturi, pročitajte ovdje!

Opcija 3: Engleski jezik A - 10 školskih sati za 88,00 kn.

Više o ENGLESKOM na maturi, pročitajte ovdje!

Opcija 4: Hrvatski jezik A - 10 školskih sati za 88,00 kn.

Više o HRVATSKOM na maturi, pročitajte ovdje!

Početak nastave: 27.02.2015.

Nastava se održava vikendom (subotom i nedjeljom) od 9:00 sati (matematika A po 3 školska sata, a ostali predmeti po 2 školska sata).


Nakon kupnje kupona, obvezno rezerviti svoj termin i poslati kupon na e-nauk adresu: info@sz-educentar.com.