NOVO - aktivan odmor na četiri kotača u netaknutoj prirodi s Trakošćan Adventure - standard, piknik ili premium ruta quadovima s uključenim gorivom, opremom i zakuskom, po super cijenama!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 89,00 €
Uštedi još 5,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 5,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Istražite prirodu i kulturno nasljeđe bednjanskih krajeva u jedinstvenoj avanturi! Kupon vrijedi za 2 osobe na 1 quadu i odabranu turu, a može se iskoristiti do 31.08.2024.

STANDARD RUTA (2,5 h, cca 35km) - panoramska vožnja, zakuska i piće
PIKNIK RUTA (3,5 h, cca 45km) - panoramska vožnja uz piknik u prirodi (pečenje kobasica/jegera)
PREMIUM RUTA (4 h, cca 45km) - vožnja do lokalnog OPG-a (bogati ručak i degustacija vina)

Doživite spoj adrenalina i prirode uz Trakošćan Adventure

Naša avantura proizašla je iz želje da vam predstavimo ljepote Trakošćana i okolice na jedinstven i uzbudljiv način. Quad izlet s vodičem omogućuje vam istraživanje prekrasnog krajolika Trakošćana i Ravne gore, pružajući vam nezaboravno iskustvo uz spektakularne panoramske poglede prema dvorcu i kotlini Trakošćana. 

Cijena uključuje izabranu turu  vodiča ● quad vozilo i opremu - potkapa, kaciga, rukavice, odijelo po potrebi ● gorivo.

Vozač mora imati vozačku dozvolu B kategorije. Kao suvozač može biti i dijete od 12-ak godina (ovisno o visini djeteta).

Ravna gora, najsjevernija gora Hrvatskog Zagorja, nudi nevjerojatne vidike sve do Austrije s vrha visokog 686 metara. S novim quad vozilima, možete se upustiti u samostalnu ili kombiniranu vožnju, istražujući skrivene kutke okolice uz dozu druženja i adrenalina. Quad izleti su idealni za zaljubljenike u prirodu i adrenalin, pružajući čisti doživljaj avanture u netaknutoj prirodi. Očekujte nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha!

Kupon vrijedi za 1 ili 2 osobe na 1 quadu. Ako kupite 3 i više kupona možete birati datum, inače Vas se priključuje grupama. 

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina radi formiranja grupa na 099 831 3492!