Jedite pametnije! Ručak ili večera, mesni ili riblji MENI za 2 osobe, u Menza Mensa restoranu, u Zagrebu, za samo 70 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživaje u svježim i domaćim namirnicama, bez konzervansa i aditiva, u restoranu Menza Mensa, na Žitnjaku, u Zagrebu, u nekadašnjoj Kiki, a današnjoj Emmezeti!

Ponuda uključuje: 

Ručak ili večera u Restoranu Menza Mensa, Zagreb.

Odabir između ribljeg ili mesnog MENIJA za 2 osobe.

Opcija 1: MESNI MENI za 2 osobe: Goveđa ili dnevna juha; Pileći file punjen domaćim pršutom i Grana Padanom, domaće njoke u umaku od 4 sira; Sezonska salata.

Opcija 2: RIBLJI MENI za 2 osobe: Riblja ili dnevna juha; Filet iverka zapečen s Grana Padanom; Blitva na dalmatinski.

Kupon možete iskoristiti svakog dana, od 11.30 do 20:00 sati.

Za shvaćanje naše filozofije ne morate biti član Mense niti studirati filozofski fakultet. Bazira se na vrlo jednostavnom principu - poslužujemo samo domaću hranu i to onu sezonsku. Što znači da neka jela koja su sada na meniju nećemo imati za mjesec dana. Ali, ne brinite, to je zbog Vas. Naime, našu hranu pripremamo isključivo od svježih i prirodnih namirnica, bez konzervansa i aditiva, a nikad ne koristimo gotove i polu-gotove proizvode. To vrijedi za sva naša jela, pa i za deserte, za koje nikada nećemo upotrijebiti gotovu smjesu.

Kod nas svakodnevno moći pronaći fina jela talijansko-mediteranske kuhinje: vegetarijanska, riblja ili mesna, uz ukusne juhe, salate i deserte.

Potražite nas i na Facebook-u ili na našim web stranicama!

Obavezna prethodna rezervacija termina unaprijed na tel. +385 1 2371 777 ili +385 99 2404 404.