Nezaboravno obiteljsko ljetovanje u Kampu Galeb u Omišu uz 3 dana i 2 noćenja u mobilnoj kućici za 4 odraslih i 2 djece do 13 g. na bazi polupansiona te pregršt sportsko-rekreativnih sadržaja!

Super cijena 649,00 €
Uštedi još 23,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 23,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kamp je smješten na ulazu u pitoreskni dalmatinski gradić Omiš, grad sa gusarskom prošlosti, u blizini impresivnog kanjona rijeke Cetine i ušća rijeke u more... Kupon vrijedi do 05.07. ili od 05.07. do 25.08.2024.; ne vrijedi za 11.-15.07.

KAMP GALEB je udaljen je samo 25 km od centra najvećeg grada na hrvatskoj obali – Splita. Iznimno pogodan za djecu, ponajprije zbog velike pješčane plaže i plitkog mora te ponosno nosi epitet obiteljskog kampa. 

Ponosni smo što nosimo oznaku Ecocamping, koju smo dobili zahvaljujući našim naporima u zaštiti okoliša i očuvanju prirode, te sigurnosti i kvaliteti kampiranja. Kao nositelj Bike certifikata, kamp je idealan za ljubitelje bicikliranja.

Pozicija kampa idealna je za jednodnevne izlete u Dubrovnik i Međugorje. Iskoristite agenciju na recepciji za organiziranje jednodnevnih izleta u okolne gradove i na otoke, te rafting, canyoning, planinarenje...

2 noćenja u mobilnoj kućici Relax Nord ● 2x polupansion (doručak i večera) ● korištenje dječjeg vanjskog bazena ● korištenje dječjeg igrališta ● korištenje posteljine i ručnika ● završno čišćenje ● besplatni Wi-Fi ● jedno parkirno mjesto sukladno raspoloživosti

EXTRA pogodnost - na licu mjesta moguće je kupiti karte za razne sportsko - zabavne aktivnosti poput raftinga na Cetini, canyoninga, zip line, ekskurzije quadom, penjanja, kajakinga...

Uživajte u našim energetski učinkovitim mobilnim kućicama

Mobilne kućice RELAX NORD za 4 odrasle osobe i 2 djece do 13 godina ima dvije spavaće sobe, kuhinja (posuđe, ploča za kuhanje, aparat za filter kavu i hladnjak), dnevni boravak i kupaonica. Mobilne kućice su klimatizirane i opremljene sa SAT TV i vrtnom garniturom na terasi.