Prepustite se ljetnoj energiji Opatije i uživajte u pregršt događanja, a odmorite se u hotelu Palace Bellevue 4* ili heritage hotelu Imperial 4* uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe!

3 prodanaMožete kupovati i dalje do max. 200 kupona!
Super cijena 384,00 €
Kupi

1 dijete do 7 godina GRATIS! Kupon vrijedi od 07.07. do 31.07.2024.

Doživite svoje čarobno ljeto u Opatiji u heritage hotelima 4* u samom srcu grada. Inspirativna stoljetna baština hotela mjesto je gdje se isprepliću mašta i stvarnost. Široka paleta sadržaja, te izuzetna lokacija nedaleko od slavne šetnice Lungomare i plaže Slatine, savršena su kombinacija za izvrstan provod u Opatiji.

Posebno su čarobni ljetni dani koji donose energiju i živost te svakom gostu pružaju odmor koji će još dugo pamtiti. Uživajte u najfinijim kvarnerskim delicijama, šarmu ljetnih terasa i nezaboravnim koncertima.

2 noćenja u superior dvokrevetnoj sobi (ovisno o raspoloživosti) na bazi polupansiona (bogati buffet doručak i buffet večera) ● korištenje fitnessa, spa i relax zone (turska i finska sauna) za osobe starije od 16 godina, sukladno raspoloživosti.

Hotel Palace Bellevue 4* povijesna je zgrada smještena u centru grada koja odiše stilom i elegancijom. Hotel krase otmjeni interijeri, visoki stropovi i jedinstveni pogledi na more iz 87 soba. Vizualno impresivan, uzdiže se iznad glavne opatijske ulice stvarajući vizuru koja je postala zaštitnim znakom ovog grada.

Usprkos starinskom šarmu, Hotel Palace Bellevue  u Opatiji nudi suvremene sadržaje – primjerice unutarnji bazen s grijanom morskom vodom – za savršenu kombinaciju prošlosti i sadašnjosti. I zaista, na samo nekoliko koraka od Slatine, središnje gradske plaže, Hotel Palace Bellevue u Opatiji zauzima položaj koji je gotovo nemoguće nadmašiti.

Wellness & Spa

Osjetite blagodati posebno osmišljenih kozmetičkih tretmana u eleganciji klasičnog interijera oplemenjenog modernim detaljima. Wellness & Spa centar Hotel Palace Bellevue, povijesne ikone i neizostavnog elementa vizure Opatije, svojim posjetiteljima nudi otmjenost i profinjenost na površini od 600 m2.

Wellness & Spa centar Hotel Palace Bellevue-a raspolaže velikim unutarnjim bazenom s grijanom morskom vodom te mirnom oazom odmora – Relax zonom. Iskoristite blagodati finske ili turske saune i upoznajte šaroliku lepezu vrhunskih masaža i beauty tretmana. Gostima hotela potpuno besplatno na raspolaganju stoji fitness centar s novom opremom.

Heritage Hotel Imperial 4* povijesno je zdanje izgrađeno 1885. godine koje je prvotno ime dobilo po belgijskoj princezi i austrijskoj prijestolonasljednici Stephanie. Kao drugi hotel na Jadranu, Heritage Hotel Imperial izgrađen je u stilu secesije.

Heritage Hotel Imperial nudi opuštajući odmor u centru grada. Inspirativna povijesna baština hotela stvara nevjerojatnu mješavinu fantazije i stvarnosti. Široka ponuda usluga i izvanredan položaj nedaleko od poznate obalne šetnice Lungomare i popularne plaže Slatina savršena su kombinacija za izvrstan odmor u Opatiji.

Odlike Wellness & Spa centra Heritage Hotela Imperial su očuvanje tradicije, isticanje vrijednosti izvornih kvaliteta, originalni tretmani i luksuz uklopljen u prirodnost Mediterana. U njezi se koriste i vrhunski kozmetički proizvodi.

Restoran hotela Heritage Imperial svakodnevno nudi specijalitete kontinentalne i mediteranske kuhinje.