Uživajte u kasnom ljetu ili jeseni u TERMAMA TUHELJ - 3 dana i 2 noćenja ili 6 dana i 5 noćenja za do 5 osoba u Safari šatoru i ulaznice za kupanje u bazenima Vodenog planeta!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 199,00 €
Uštedi još 10,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

TOP prilika za zabavu s obitelji i prijateljima u popularnim Termama Tuhelj i odmor u jedinstvenom smještaju! Kupon vrijedi od 01.09. do 31.10.2024.

Terme Tuhelj smještene su u samom središtu Hrvatskog zagorja, destinacije koja na jednom mjestu objedinjuje brojne kulturno - povijesne znamenitosti, veličanstvene dvorce, kurije i crkve, atraktivne muzeje te mnogobrojna seoska domaćinstva i vinske ceste. Svojom lokacijom, Terme Tuhelj idealno su polazište za istraživanje Zagorja jer vas samo nekoliko kilometara dijeli od brojnih atrakcija.

Uživajte u obiteljskom vremenu u šarmantnom ambijentu Safari šatora koji se nalazi na čvrstoj drvenoj platformi, tako da ste uvijek na visokom i suhom.

Površine cca 30 m2, Safari šator ima dnevni boravak sa prostorom za sjedenje i spremištem, jednu spavaću sobu s bračnim krevetom i jednu spavaću sobu s krevetom na kat i pomoćnim ležajem, opremljenu čajnu kuhinju s pločom za kuhanje (četiri plamenika), hladnjakom i mikrovalnom pećnicom, jastuke i poplune ili deke, rasvjetu, utičnice te integriranu natkrivenu verandu s vanjskim namještajem.

Ako pitate mališane što im je najdraže u Termama Tuhelj svi će uglas povikati - bazeni. I zaista je tako. Vodeni planet prava je oaza dječjih vodenih atrakcija gdje će svako dijete pronaći ono što mu najviše odgovara, a roditelji će ukrasti pokoji trenutak za uživanje u termalnoj vodi. Vodeni planet prostire se na površini od 15 000 m2 i sadrži brojne vodene atrakcije raspoređene na unutarnje i vanjsko kupalište.

Unutarnje kupalište Vodenog planeta sadrži sve što vam je potrebno za cjelogodišnje uživanje u vodenim atrakcijama. 

Djeca će se zabavljati u vodenom gradu s brojnim dječjim atrakcijama i u zatvorenom toboganu. 

Rekreativci će plivati u plivačkom bazenu, a oni željni opuštanja prepustit će se intimnim oazama s vodenim masažama, gejzirima i slapovima terapeutskog i wellness bazena. Ljeto donosi poseban ritam na Vodeni planet koji otkriva potpuno nove dimenzije kupanja u kontinentalnoj Hrvatskoj.

*Vanjski bazeni otvoreni su do 15.9.2024. ovisno o vremenskim uvjetima.

Vanjsko kupalište Vodenog planeta sastoji se od rekreacijskog bazena s vodenom rijekom gdje ćete pronaći posebnu atrakciju, velike plutajuće gumone i koktel bar u vodi. 

Šareni vijugavi tobogani podići će razinu adrenalina na maksimum, a bazen s valovima pomoći će vam da se osjećate kao da ste na moru. 

Tuhi Land s toboganima i špricalicama kreiran je za djecu od 4 do 10 godina, a za najmlađu djecu, onu koja još trčkaraju u pelenama, Vodeni planet sadrži plitki bazen s malim toboganom, vodenim topovima i prskalicama u obliku životinja.