Ususret ljetu na prekrasnom Hvaru uz odmor u Fontana Resortu 2* u Jelsi na bazi 3, 5 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe i 1 dijete do 11,99 g. te zabavu i opuštanje u bazenima!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 400,00 €
Uštedi još 20,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 20,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi od 20.07. do 27.07.2024.

U traganju za kreiranjem nezaboravnog doživljaja, hoteli širom svijeta često crpe inspiraciju iz prirode, kulture pa čak i mitologije. Jelsa na otoku Hvaru ističe se po svojoj prirodnoj ljepoti, bogatoj baštini i kulturnom značaju. 

Fontana Resort 2* uključio je prirodne elemente, posebno vjetrove i biljke, u nazivima svojih objekata kako bi naglasili prirodnu povezanost.

Paviljoni naziva poput - Maestral, Levanat i Burina - Myrtus, Tamarix, Ficus i Laurus - odaju počast vjetrovima i bilju koji oblikuju otok Hvar. Ovi paviljoni pružaju priliku da se opustite i uživate okruženi mirnom atmosferom. 

Fontana Resort je odmaralište koje već godinama stoji kao simbol harmoničnog spoja prirode, kulture i gostoprimstva.

Središnji dio Fontana resorta je naš prekrasan restoran i bar pored bazena, iz kojeg možete uživati u neprekidnom plavetnilu, gdje se kristalno čisto more spaja s nebom. Restoran je okružen paviljonima u kojima su smještene sve sobe i apartmani. Glavna usluga našeg resorta je polupansion – doručak i večera na bazi švedskog stola.