[LAST MINUTE] Ispratite ljetnu sezonu odmorom u Vodicama uz 8 dana i 7 noćenja u apartmanima za 4 osobe u Villi Oaza!

Super cijena 595,00 €
Uštedi još 22,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 22,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

EXTRA pogodnosti - u cijenu uključeni parking, WIFI, boravišna pristojba, posteljina i ručnici! Kupon vrijedi od 06.07. do 13.07.24. i od 10.08. do 31.08.24. Isključeni termin 10.-17.08.24.

VILLA OAZA smještena je u mirnom okruženju pored borove šume, Villa Oaza pruža istinski odmor i opuštanje. Apartmani Ville Oaze postali su ponosnim članom kluba kvalitete obiteljskog smještaja Šibensko-kninske županije „Like Home“. Radi se o posebno certificiranoj vrsti privatnog smještaja koji kombinira visoku kvalitetu  smještaja s domaćinskim pristupom.

Villa se sastoji od 5 apartmana - Palma, Smokva, Maslina, Lavanda i Bor. Svaki apartman ima svoj zasebni ulaz i natkriveno parkirno mjesto. Građena je u mediteranskom stilu te se savršeno uklapa u dalmatinski krajolik. Posebna pažnja posvećena je kvaliteti objekta i smještajnih jedinica. 

Dvorište je ograđeno. Gosti mogu koristiti sjenicu sa prirodnim hladom i pripremati jela na zidanom roštilju.

Villa se nalazi 300 m od uređene šljunčane plaže, a gostima su dostupne su i druge plaže u Vodicama i Srimi do kojih mogu doći šetajući.

Apartman Maslina: dvosobni apartman 43 m2 ● nalazi se u prizemlju ● bračni krevet + trosjed za 2 osobe ● ormar ● kupaonica s tuš kadom ● dnevni boravak i kuhinja u jednoj prostoriji ● balkon sa stolom i stolicama ● LED TV/SAT ● klimatski uređaj ● posude za pripremanje i serviranje hrane i pića, te pribor za jelo ● hladnjak sa zamrzivačem ● mreže za zaštitu od komaraca 

Apartman Bor: jednosobni apartman 37 m2 ● nalazi se na 1. katu ● bračni krevet i  kauč za 2 osobe ● ormar ● kupaonica s tuš kadom ● dnevni boravak i kuhinja u jednoj prostoriji ● balkon sa stolom i stolicama ● LED TV/SAT ● klimatski uređaj ● posude za pripremanje i serviranje hrane i pića te pribor za jelo ● hladnjak sa zamrzivačem ● mreže za zaštitu od komaraca