Uživajte u ljetnom odmoru u popularnim Vodicama uz 8 dana i 7 noćenja u Villi Oaza te izbor apartmana za 4 osobe!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 448,00 €
Uštedi još 23,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 23,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

POSEBNE pogodnosti - u cijenu uključen parking, boravišna pristojba, posteljina i ručnici! Kupon vrijedi od 06.07. do 13.07. ili od 24.08. do 31.08.2024.

VILLA OAZA smještena je u mirnom okruženju pored borove šume, Villa Oaza pruža istinski odmor i opuštanje. Apartmani Ville Oaze postali su ponosnim članom kluba kvalitete obiteljskog smještaja Šibensko-kninske županije „Like Home“. Radi se o posebno certificiranoj vrsti privatnog smještaja koji kombinira visoku kvalitetu  smještaja s domaćinskim pristupom.

Villa se sastoji od 5 apartmana - Palma, Smokva, Maslina, Lavanda i Bor. Svaki apartman ima svoj zasebni ulaz i natkriveno parkirno mjesto. Građena je u mediteranskom stilu te se savršeno uklapa u dalmatinski krajolik. Posebna pažnja posvećena je kvaliteti objekta i smještajnih jedinica. 

Dvorište je ograđeno. Gosti mogu koristiti sjenicu sa prirodnim hladom i pripremati jela na zidanom roštilju.

Villa se nalazi 300 m od uređene šljunčane plaže, a gostima su dostupne su i druge plaže u Vodicama i Srimi do kojih mogu doći šetajući.

Apartman Palma: jednosobni apartman 39 m2 ● nalazi se u prizemlju ● bračni krevet + trosjed za 2 osobe ● ormar ● kupaonica s tuš kadom ● dnevni boravak i kuhinja u jednoj prostoriji ● balkon sa stolom i stolicama ● LED TV/SAT ● klimatski uređaj ● posude za pripremanje i serviranje hrane i pića, te pribor za jelo ● hladnjak sa zamrzivačem ● mreže za zaštitu od komaraca 

Apartman Smokva: jednosobni apartman 39 m2 ● nalazi se na 1. katu ● bračni krevet i  trosjed za 2 osobe ● ormar ● kupaonica s tuš kadom ● dnevni boravak i kuhinja u jednoj prostoriji ● balkon sa stolom i stolicama ● LED TV/SAT ● klimatski uređaj ● posude za pripremanje i serviranje hrane i pića te pribor za jelo ● hladnjak sa zamrzivačem ● mreže za zaštitu od komaraca 

Apartman Lavanda: jednosobni apartman 40 m2 ● nalazi se na 1. katu ● bračni krevet i trosjed za 2 osobe ● ormar ● kupaonica s tuš kadom ● dnevni boravak i kuhinja u jednoj prostoriji ● balkon sa stolom i stolicama ● LED TV/SAT ● klimatski uređaj ● posude za pripremanje i serviranje hrane i pića te pribor za jelo ● hladnjak sa zamrzivačem ● mreže za zaštitu od komaraca