PodržimoNaše

Jadran pred prozorom! 2 ili 3 noćenja za 2 do 6 osoba u City Beach apartmanima, u Makarskoj, uz doručak, korištenje garaže i bicikla, već od 936 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Guste borove šume, kristalno plavo more i opuštajući mir čine Makarsku, a time i City Beach Apartments, jednim od najprivlačnijih hrvatskih turističkih odredišta! Uživajte u fenomenalnom pogledu na more s Vašeg balkona te sunčanim danima koji će Vam otjerati "zimu iz kostiju"!

Ponuda uključuje:

2 ili 3 noćenja u luksuznim apartmanima City Beach Apartments, u Makarskoj;

Besplatan doručak;

Besplatno korištenje garaže;

Korištenje bicikla jedan dan po izboru.

Prije nego što pritisnete KUPI, izaberite između ove 4 opcije smještaja:

Opcija 1: 2 noćenja u superior apartmanima za 2-4 osobe.

Opcija 2: 3 noćenja u superiror apartmanima za 2-4 osobe.

Opcija 3: 2 noćenja u classic apartmanima za 4-6 osoba.

Opcija 4: 3 noćenja u classic apartmanima za 4-6 osoba

City Beach Apartments Vam u okviru svog kompleksa nudi ukupno 31 apartman od kojih je 16 superior apartmana predviđeno za boravak 2-4 osobe i uključuju dnevni boravak i sobu, kuhinju, toalette i balkon.

15 classic apartmana, koji nude smještaj za 4-6 osoba, imaju po dvije sobe uz dnevni boravak , kuhinju, toalette i balkon.

Svaki apartman ima pogled na more.

Svaki apartman nudi udobnost po mjeri modernog življenja - vrhunski opremljenu kuhinju, potpunu klimatizaciju, LCD televizor u svakoj prostoriji sa preko 100 mogućnosti odabira željenog TV programa. Također, svaki apartman posjeduje wi-fi Internet, osiguran je garažni parking za Vaše vozilo, a do svakog apartmana se stiže liftom.

Ispred zgrade se nalazi atraktivan restoran koji nudi sezonski mediteranski jelovnik sa utjecajem talijanske kuhinje. Jelovnik a la carte je upotpunjen širokom ponudom vina iz našeg jedinstvenog podneblja.

Po primitku kupona, rezervirati termin na brojeve tel: 098 1699 650 ili 021 616 775 (recepcija) ili e-mail: info@citybeachmakarska.com.