[SAMO ZA NAJBRŽE] Fenomenalna akcija za polaganje vozačkog u Autoškoli Gold u centru Zagreba - B KATEGORIJA za samo 559€, a na poklon LIJEČNIČKI pregled!

17 prodanihMožete kupovati i dalje do max. 20 kupona!

Crno Jaje nagrađuje BESPLATNIM LIJEČNIČKIM PREGLEDOM u Analizi Lab (Sesvete) ili Vašem Pregledu (Zagreb)! Kupon vrijedi do 01.10.2024.

Nakon što kupac kupi i zaprimi gotov kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr s odabirom mjesta za obavljanje liječničkog pregleda (Analiza Lab ili Vaš Pregled), a Crno Jaje povratno šalje gotovo kupon za onu lokaciju koja je u tom trenutku slobodna za prijem!

Na temelju kupljenog kupona, a po dogovoru o početku predavanja, kupac s Autoškolom Gold potpisuje Ugovor. Pri dolasku u Autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

AUTOŠKOLA GOLD na adresi Ilica 42 je novo ime među autoškolama, ali iskustvo djelatnika u osposobljavanju kandidata za vozače duže je od 20 godina. Maksimalno se prilagođavamo polaznicima pri definiranju termina predavanja iz prometnih propisa, kao i pri dogovoru termina vožnje.

Cilj nam je individualnim pristupom doprinijeti kvaliteti Vašeg osposobljavanja te Vam ovom novom vještinom omogućiti drugačiji doživljaj prometa, u kojemu ste upravo Vi aktivan, samostalan i odgovoran sudionik. Vozači autoškole Gold sposobni su ispravno reagirati i u najzahtjevnijim prometnim situacijama.

Pružamo personaliziranu poduku i neumorno radimo kako bismo svakom polazniku pomogli da kao vozač dostigne svoj puni potencijal. Naš cilj je da se, osim što da se prisjetite, naučite i vježbate uz nas, da se dobro zabavite i da Vam naša autoškola ostane u lijepom sjećanju!