[SRPANJ / KOLOVOZ] Uživajte u ljetnom ruhu mjestašca Vrsi uz 6 dana i 5 noćenja ili 8 dana i 7 noćenja u studio Apartmanima Lavanda za 2 osobe i 1 dijete!

Super cijena 500,00 €
Uštedi još 25,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 25,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

U cijenu uključeni i posteljina, ručnici, završno čišćenje te boravišna pristojba! Kupon vrijedi do 01.09.2024.

APARTMANI LAVANDA

Tri novouređena studio apartmana u mirnom i tihom dijelu stare jezgre mjesta Vrsi nalaze se u neposrednoj blizini povijesnog grada Nina, udaljenog svega 5 km.

Gostima se na izbor nudi nekoliko pješčanih i šljunčanih plaža, kao i osnovnih potrebnih sadržaja, trgovine, bankomati, restoran, pošta, ambulanta, ljekarna.

U samom mjestu Vrsi i obližnjem Ninu osiguran veliki broj dodatnih sadržaja za razonodu i turističkih atrakcija; kaubojski ranch, lunapark, konobe, restorani, gift shopovi, veliki broj hand-made štandova sa suvenirima te organizirane zabavne, tematske večeri specifične za to podneblje (klapske i mornarske fešte).

VRSI

Općina je smještena na malom poluotoku na krajnjem sjeverozapadnom dijelu sjeverne Dalmacije, oko 20-ak km udaljeno od Zadra, te obiluje kulturnom baštinom i prirodnim ljepotama. Jedno od najvećih prirodnih bogatstava općine Vrsi je prekrasna i razvedena obala duga 34 km. Obalom dominiraju prirodne uvale i skrivene plaže dok se na predjelima Vrsi-Mulo i Vrsi-Zukve mogu naći urbane plaže sa osvjetljenim šetnicama.