[NOVO] Čarobna jesen u kući za odmor Pomper 3* u blizini šume u Jalžabetu uz 2, 3 ili 5 noćenja za 4 osobe! Uživajte u bogatim sadržajima i ljepoti varaždinskog kraja!

Super cijena 313,00 €
Uštedi još 16,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 16,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kuća za odmor nudi bogate sadržaje za vaš najugodniji odmor. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Kupon vrijedi od 07.09.24. do 15.10.24.!

Kuća za odmor Pomper nalazi se na samo 15 minuta vožnje autom od centra Varaždina i u neposrednoj blizini šume. Ako ste u potrazi za opuštajućim odmorom u prirodi s prekrasnim pogledom na Ivančicu i zvukom ptica, onda je kuća za odmor Pomper idealno mjesto za Vaš budući izlet! 

Kuća je bogato opremljena za Vaš najugodniji odmor, a gostima su na raspolaganju 2 spavaće sobe (za maksimalno 4 osobe), kupaona, klima uređaj, kuhinja sa svim potrebnim posuđem, 2 terase, vrtni namještaj, vinski podrum, 2 smart TV-a, WIFI, vanjski jacuzzi, jezerce, vanjski kamin s roštiljem, 2 bicikla, sportsko - rekreativni sadržaji za djecu (ljuljačke, penjalica, pješčanik, golovi za nogomet, reketi i mreža za badminton i odbojku), vrt i voćnjak s eko proizvodima te hotel za kukce.

Boravišna pristojba, 2 parkirna mjesta, WI-FI, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Ako se nakon uživanja u prirodi zaželite kupanja, uživati možete u obližnjim gradskim bazenima grada Varaždina.

Kuća za odmor nalazi se na idealnom mjestu gdje prolazi slatki put, vinska cesta i križni put, a one avanturističkog duha oduševit će označena pješačka, biciklistička i mountain bike staza.

! NAPOMENA: Kuća za odmor nije namijenjena za privatne partyje, nego isključivo za odmor.

Općina Jalžabet nalazi se u jugoistočnom dijelu Varaždinske županije i ima dugu i bogatu prošlost, o čemu svjedoče i brojni arheološki nalazi.