FAMILY BUDGET LJETOVANJE u DUGOJ UVALI - 4 dana/3 noćenja ili 8 dana/7 noćenja u hotelu na bazi doručka, korištenje bazena, rekreativni i zabavni sadržaji... sve za 2 osobe i već od samo 330€!

75 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 330,00 €
Uštedi još 17,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 17,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Povoljne cijene i raznolika ponuda hrane i pića! Kupon vrijedi od 08.07. do 23.08.2024.

HOTEL DUGA UVALA nudi miran ili aktivan odmor u prostranom kompleksu, u prirodnom okruženju, uz prihvatljive cijene.

Duga Uvala je mirna uvala, s čistim morem i raznolikim plažama (šljunak, kamene ploče, stijene), okružena bogatim zelenilom mediteranskog raslinja. Nalazi se na istočnoj obali Istre, od Pule udaljena 20-ak kilometara. 

Popusti za djecu:

- djeca do 3 godine GRATIS na krevetu s roditeljima

- djeca od 3 do 12 godina 50% cijene za odraslu osobu

Na samoj obali smješten je Hotel Duga Uvala, koji se sastoji od dvije zgrade, povezane toplim mostom. Hotel ima vlastito parkiralište (parkiranje je besplatno u parku ispred hotela).*Tijekom slijedeće godine očekuje se i dodatno renoviranje određenih dijelova hotela! 

Hotel Duga Uvala je dobar izbor za budget i jeftiniji odmor, uz kombinaciju mirnog okruženja i raznolikih sadržaja. Duga Uvala je i dobra polazna točka za istraživanje Istre (i šire okolice). Rado ćemo Vam predložiti dodatne sadržaje i pomoći kod izrade plana izleta.

Uz Hotel se nalazi kompleks bazena s morskom vodom; u ponudi su zatvoreni ili otvoreni, vanjski bazeni. Gostima su na raspolaganju svlačionice, tuševi, suncobrani i ležaljke (bez naplate). Pored bazena smještene su teretana (traka za trčanje, bicikli i druge sprave), s pogledom na vanjske bazene, i dvorana za vježbanje. 

Od Hotela do rta Punta, uz more, proteže se kilometar duga šetnica, noću osvijetljena. Na kraju šetnice su sprave za vježbanje - fitness na otvorenom. Gosti u hotelu mogu koristiti sportsku opremu i rekvizite (novi bicikli, oprema za tenis, mini golf i druge aktivnosti...). 

Zabavni sadržaji

Hotel nudi živu glazbu svaku večer, rekreativne sadržaje (sportski tereni, bicikli, mini golf…), društvene igre (biljar, stolni nogomet, stolni tenis, pikado…).

Hotelski restoran nudi buffet s neograničenom konzumacijom jela i pića! Doručak je uključen u ovu ponudu, a ručak i/ili večeru moguće je doplatiti €14 po obroku i odrasloj osobi. Ručak i večera uključuju juhu, predjelo, izbor glavnih jela i priloga, salatu i slastice/voće, uz gazirane i negazirane sokove te čašu vina ili piva za
odrasle. U ponudi su i a la carte jela; pasta, grill...