Idila u Falkensteiner Premium Camping Lake Blaguš 4* uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe ili za do 4 osobe u mobilnim kućicama uz jezero...

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 350,00 €
Ušteda 35%
Cijena 215,00 €
Uštedi još 11,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 11,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

EXTRA pogodnost - 10% popusta u restoranu unutar kampa i korištenje bicikala u trajanju 2 sata po boravku. Kupon vrijedi 01.09.2024.

Falkensteiner Premium Camping Lake Blaguš 4*

U srcu Slovenije, točno na sredini između Austrije i Hrvatske, skrivene su prostrane parcele i ugodne mobilne kućice koje zajedno sa sadržajima elegantnih sanitarnih čvorova i primamljivim restoranom čine malo, prekrasno glamping mjesto Lake Blaguš.

Ovdje, usred idile netaknute prirode, mjesto je pogodno za ljubitelje kampiranja "zelene" savjesti kao destinacija za višednevni odmor, ali i odmor na putu prema jugu. Međutim, teško je zamisliti da želite odmah napustiti ovo čarobno mjesto.

● održivi kamping odmor okružen bujnom zelenom prirodom ● ECC nagrada za najbolji rang 2024 ● restoran sa prekrasnom terasom ● kupanje na jezeru Blaguš uz mogućnost najma SUP-a i kanua ● sportski sadržaji u okolici (biciklizam, planinarenje, jahanje itd.) ●

Ako sami iskusite mir ovog kutka svijeta, zaboravit ćete prostor i vrijeme. Slijedite poziv prirode, ostavite sve ostalo i dođite k nama svim svojim osjetilima. Čak i naše mobilne kućice i ostali objekti na lokaciji zadovoljavaju najviše standarde održivosti u pogledu izgradnje kako bi se na najbolji mogući način očuvao prekrasan okoliš. Vidimo se kao dio veće cjeline i provodimo našu viziju koja štedi klimu i resurse. Dobrodošli u svoju osobnu avanturu s malim ekološkim otiskom, ali još većim stupnjem slobode.

Kamp se sastoji od 47 parcela u dvije veličine i 20 mobilnih kućica koje su podijeljene na Lake Houses (sa ili bez dodatnog drvenog šatora) i Comfort Houses.

 Sve smještajne jedinice smještene su u idiličnoj prirodi i pružaju prekrasan pogled na jezero ili na skladno zelenilo šume. Ponudu nadopunjuju dizajnerski uređeni sanitarni čvorovi sa saunom, restoran s terasom s pogledom na jezero, društveni prostor s kamionom za hranu, stolni tenis i odbojka na pijesku.