PodržimoNaše

Super akcija! Screening TEST INTOLERANCIJE iz krvi na 349 namirnica i začina, za samo 549 kn! Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Saznajte koje Vam namirnice šteta i time poboljšajte svoju prehranu, raspoloženje i općenito zdravlje, uz pomoć ovog jednostavnog i brzog testa intolerancije kojeg radimo iz uzorka krvi!

Jeste li ikada razmišljali kako hrana utječe na Vaše raspoloženje, energiju i zdravlje Vašeg organizma. Ako niste, vrijeme je da se zapitate sada!  Prekomjeran unos određenih namirnica može uzrokovati pojavu raznih bolesti i onemogućiti Vas da se osjećate dobro u svojem tijelu te umanjiti Vašu sposobnost za normalnim funkcioniranjem!

Iskustveno je dokazano da korigiranje prehrane na ovaj način može značajno doprinijeti liječenju pa i ukloniti bolesti kao što su artritis, kronični umor, depresija, dijabetes, nadutost, oticanje, zadržavanje vode u organizmu, migrene i glavobolje, vrtoglavice, nesanice, povišenog kolesterola i triglicerida, bol u mišićima, oboljenja kože i mnoge druge!

Naša ponuda uključuje:

Screening test intolerancije iz krvi na 349 namirnica i začina (nije IGg testiranje).

Provodi se cjelovitom nutricionističkom obradom informacija dobivenih iz krvne slike, krvne grupe, indexa masti i iz ispunjenog anketnog upitnika.

Ovaj screening test uključuje vađenje krvi, uzimanje potrebnih anamnestickih podataka, određivanje potrebnih biokemijskih analiza na osnovu čega pacijent dobije dijetetski program od 349 namirnica koje su označene kao idealne, neutralne ili one koje treba eliminirati iz prehrane u vremenskom periodu od 3 mjeseca, nakon čega bi trebalo napraviti kontrolni test kako bi se vidjela uspješnost dijetalnog režima.

Test je namjenjen prvenstveno odraslim osobama sa prekomjernom tjelesnom težinom, povišenim vrijednostima glukoze, kolesterola, triglicerida kao i svima koji iz prehrane žele izbaciti namirnice koje su potencijalno štetne za njihovo zdravlje.

Ukoliko ste pod medicinskim tretmanom, ukoliko ste trudni ili ste pod nekim ljekovima, prije promjene režima prehrane treba obavezno konzultirati liječnika ili nutricionistu.

Rezultat testa se dobije za dva do tri dana.

Potrebno je biti natašte prije vađenja krvi.


Dobrobiti ovog programa:

Smanjenje akutnih bolesti (alergija, artritis, nadutost, problemi s probavom, glavobolje, migrene, povišena glukoza, kolesterol i trigliceridi)
 
Dugoročno efikasna redukcija kilaže zdravom metodom

Pomoć svakom tko želi iz hrane eliminirati namirnice koje su potencijalno štetne po njegovo zdravstveno stanje

Obuhvaćeno čak 349 različitih vrsta namirnica.

Kada jednom napravite test intolerancije na hranu, primjenjuje se jednostavan eliminacijski program prehrane – iz prehrane izbacujemo hranu i sastojke koji pokazuju visok stupanj intolerancije, nakon čega preko 80% pacijenata pokazuje znatno poboljšanje svojih zdravstvenih problema.


Potrebno je znati krvnu grupu.

Ako vam krvna grupa nije poznata, moguća provjera u dogovoru s poduzećem Euro dizajn.

Nadoplata za provjeru krvne grupe: 250 kn ili besplatno u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu, Petrovoj 3, 10 000 Zagreb.

Nakon kupnje kupona, obvezno  kontaktirati Partnera na e-mail: info@euronjam.com.hr ili tel: 098 232 185!