Vrhunska zabava uz odličnu hranu i zvuk tamburice! Ručak ili večera za 4 osobe, uz tamburaški sastav srijedom u popularnom zagrebačkom restoranu i noćnom klubu Maredo, već od 99 kuna!

273 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kada ste se zadnji put svi zajedno okupili i uživali u odličnoj hrani i muzici?! Evo Vam idealne prilike, uz 2 termina koje nudimo u restoranu Maredo u Zagrebu - termin za vrijeme ručka, svakim danom od 12 sati, ili vrijeme večera koja se održava srijedom, uz tamburaše od 22:00!

Ponuda uključuje odabir između 2 opcije:

Ponuda 1: Ručak za 4 osobe (Mesna plata " Maredo grill").

Ponuda 1. se može koristiti isključivo od ponedjeljka do subote, u terminu od 12:00 h do 18:00h te nedjeljom, od 12:00 do 17:00h.

Ponuda 2: Večera za 4 osobe (Mesna plata "Maredo grill"), uz tamburaški sastav "Maredo band".

Ponuda 2. se može koristiti SRIJEDOM, u terminu od 18:00 h pa nadalje. Tamburaši nastupaju od 22:00h.

Restoran i noćni bar Maredo Grill posluje od 2008. godine. Koncipiran je kao restoran sa tradicionalnim jelima u moderno uređenom ambijentu koji je osmislio renomirani arhitekt Ante Vrban. 

Restoran i noćni bar Maredo Grill, poziva Vas da probate vrhunski roštilj i da uživate uz svirku najboljih tamburaša u živo. Uz roštilj na drveni ugljen svakodnevno u ponudi možete naći izvrsna A LA CARTE JELA kao što su: rižoto od kozica, biftek, teleći kotleti, piletina u umaku od meda i limuna, zapečena rebrica, burger od odležane junetine i još mnoga ukusna jela iz bogatog jelovnika.

Ovu ponudu preporuča sales tim Crnog Jajeta!


Informacije i rezervacije na mobitel: 099/4574-000

Srijedom uz večeru za 4 osobe - Mesnu platu "Maredo Grill", dobivate i tamburaše!

Restoran i noćni bar Maredo Grill, smješten u neposrednoj blizini Ciboninog tornja te mnogih drugih poslovnih tornjeva eminentno je mjesto brojnih poslovnih ljudi tijekom tjedna ; dok se srijedom i vikendom mirni restoran pretvara u glavno mjesto za zabavu.


Svake srijede zabavlja Vas tamburaški sastav ”Maredo band”


Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto jer zbog velikog interesa srijedom i vikendom preporučaju se rezervacije i tjedan dana unaprijed.