Ekspresno vidljivi rezultati! 5 tretmana mršavljenja u centru Zagreba! Za samo 199 kuna očekuju Vas 1 tretman kavitacije, 3 body wrappinga te 3 termo deke!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kavitacija je inovativan, neinvazivan, profesionalni tretman za redukciju tvrdokornog, adipoznog celulita, inspiriran tehnologijom ultrazvuka.

Ponuda uključuje: 

1x kavitacija , 

3x body wrappinga , 

3x termo deke 


Kavitacija

Inovativan, neinvazivan, profesionalni tretman za redukciju tvrdokornog, adipoznog celulita, inspiriran tehnologijom ultrazvuka. U tretmanu se koriste visokokoncentrirani serumi i kreme, obogaćeni betainom, sastojkom s učinkom odmašćivanja koji razbija i raspršuje nakupljenu masnoću. Specifična kombinacija biljaka i algi aktivira enzime i procese razgradnje suvišne masnoće i vidljivo smanjuje masne jastučiće. Jedinstveni fibrolitičko-anticelulitni kompleks s efektom ultrazvuka brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru. Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate.

Body wrapping 

Ova metoda potječe iz SAD-a, a znači posebnu tehniku umotavanja ili cijelog tijela ili pojedinih dijelova tijela. Body wrappingom uklanja se celulit, a istovremeno se opušta tijelo i uklanja stres. Radi se o obliku relaksacijskog tretmana tijekom kojega je tijelo zamotano u "oblog". Obično se primjenjuje nakon pilinga ili masaže. Termo deka poboljšava djelotvornost body wrappinga.