OSIJEK - Smršavite u samo 2 dolaska uz 9 tretmana u T&D studiu za oblikovanje tijela i uljepšavanje! Kavitacija, elektrostimulacija, infracrvena sauna, vibro masaža...sve za samo 449 kn!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za brzo vidljive i mjerljive rezultate! Iskoristite ovu super ponudu mršavljenja u Osijeku i riješite se masnih naslaga i celulita uz 1 kavitaciju, 2 vibro masaže, 2 infracrvene kapsule i 2 termo tunela s 2 elekro stimulacije te čak 72% popusta!

Ponuda uključuje ove tretmane u T&D studiu za oblikovanje tijela i uljepšavanje, u Osijeku:

1 kavitacija , 

2 vibro masaža, 

2 infracrvena kapsula, 

2 termo tunela s 2 x elekro stimulacije

KAVITACIJA

Kavitacija je trenutno jedna od najčešće korištenih i najpopularnijih metoda mršavljenja. Bazira se na jakom djelovanju ultrazvuka pri čemu se razgrađuju masne stanice i šalju u krvotok.

Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela.

Važno je napomenuti da dio razgrađene masnoće „putuje” kroz organizam u vidu lipoproteina i mora biti potrošen aerobnom fizičkom aktivnošću – u suprotnom, opet će se nagomilati na drugim dijelovima tijela.

Jedinstveni fibrolitičko-anticelulitni kompleks s efektom ultrazvuka brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru.

Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate.

Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata, te se stoga osoba odmah nakon tretmana može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.


Anticelulitna VIBRACIJSKA MASAŽA

Izvodi se vibracijskim aparatom pod nazivom VibroFormer.

VibroFormer - vibracijski masažni uređaj sa 6 različitih aplikatora.

Koristi se za anticelulitnu i relaksacijsku masažu i terapiju boli.

Ubrzava cirkulaciju krvi, poboljšava elastičnost vezivnog tkiva.

Rezultat tih procesa je nestanak izbočina narančine kore te glatka, napeta i čvrsta koža bez celulita.

Pripremite noge i stražnjicu za kratke hlače i mini suknje, poboljšajte cirkulaciju i riješite se narančine kore!

Svaki tretman traje po 30 minuta.

Uz ovaj tretman se koristi anticelulitnoulje..


INFRACRVENA KAPSULA

Infracrvene zrake pospješuju topljenje masnih naslaga, uklanjaju otrove iz tijela, otvaraju pore i prodiru do čak 3 cm u dubinu. Osim toga, infracrvene zrake su zaslužne za dubinsko čišćenje kože, otvaranje pora i eliminaciju mrtvih stanica. Upravo je zahvaljujući djelovanju ovih zraka koža čišća, sjajnija i mekša.

Osim znatnih poboljšanja u obujmu i tonusu kože, ove zrake pojačavaju i mikrocirkulaciju, što pak doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama, a time i ubrzanom smanjenju celulita.


Termo terapiju s ELEKTROSTIMULACIJOM

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, rast-povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh, bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit.

Terapija se obavlja u tunelu u kojeg se polegne, a unutar čega lampe stvaraju toplinsku terapiju (infracrvene plave lampe), kupola se pomiče, a na osobu se postavljaju elektrode koje izvode elektrostimulaciju.

Učinci elektrostimulacije: Smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela, stimulirajući prokrvljenost i povećavajući trošenje masnoća, oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo čime se smanjuje nataložena masnoća, poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože (strije), poboljšava elastičnost kože, djeluje sustavno na cijelo tijelo, pospješujući izlučivanje suvišnih otpadnih tvari iz organizma, čime ubrzava detoksikaciju tijela, zato se celulit vidljivo smanjuje.

Po primitku kupona, obavezna telefonska najava 2 dana ranije na 098/9769028.